VARADERO Iberostar Premium Playa Alameda 4+*

Položaj: Komforan hotel renomiranog hotelskog lanca nalazi se direktno na širokoj peščanoj plaži Varadera. Aerodrom Varadero je na oko 55 km. Centar Varadera je udaljen oko 20 min vožnje.

Opremljenost: Ugodno uređeni kompleks raspolaže sa 391 sobom raspoređenim u dvospratne objekte. Pored velikog lobija u kolonijalnom stilu sa recepcijom, lobi bara i radnje, hotelski sadržaj čine i glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, itallijanski i izvrsni a-la-carte restoran, kao i restoran na plaži koji tokom dana radi kao gril restoran a uveče kao mediteranski restoran. Pored toga postoji i lepo uređeni bazen sa pool barom (ležaljke i peškiri su na bazenu i plaži uključeni). Centar lepog kompleksa je leja u kolonijalnom stilu sa sladoledžinicom i “Bar Santiago” pod otvorenim nebom. Za razonodu su zaduženi animacijski program preko dana i uveče i diskoteka. Za najmlađe goste uzrasta 4-12 god. na raspolaganju je mini klub sa igralištemi dečijim bazenom. Internet kutak, frizerski salon, medicnska služba i babysitter servis (sve uz doplatu)zaokružuju ponudu.

Sobe: Prostrane Standard sobe su prijatno uređene i imaju tuš i kadu, WC, fen, klimu, sat. TV, telefon, CD uređaj, peglu i dasku za peglanje (na upit), sef, mini bar (puni se na svaka 2 dana), aparat za kafu i balkon ili terasa. Family sobe čine dve standard sobe spojene vratima.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Tenis – tvrda podloga (reflektor), stoni tenis, bilijar, pikado, šah, aerobik, fitnes centar, odbojka, košarka, jedrenje, windsurfing, kanu i pedalina.

Uz doplatu: Masaže, ronjenje.

Napomena: Minimalan boravak 3 noći.

EXTRA: Kod minimalnog boravka od 22 noći dobijate 15% popusta na hotelsku uslugu (ne može se kombinovati sa first minute ponudom I uštedom).

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu sobu na lepoj lokaciji sa velikim francuskim ležajem, kasni check out (po raspoloživosti), flašu penušavog vino pri dolasku, suvenir i jednu romantičnu večeru u jednom od a-la-carte restorana. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.