VARADERO Melia Peninsula 4+*

Položaj: Ovaj hotel visoke kategorije nalazi se na 1,5 km dugoj pešanoj plaži Varadera. Do centra mesta ima oko 15 km. Aerodrom Varaderoje udaljen oko 45 km.

Opremljenost: Ušuškan u jedan prostrani vrt, ovaj hotel poznate Meliá hotelske grupacije nudi najbolje preduslove za jedan opuštajući odmor sa raznovrsnim mogućnostima. 591 Standard soba raspoređene su u trospratne bungalove koji očaravaju sa svojim kolonijalnim stilom kombinovanim sa visokim komforom. U centru hotelskog kompleksa nalazi se veliki predeo sa bazenom sa Swim up-pool barom, dečijim bazenom i terasom za sunčanje (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni). Za bogatu kulinarsku ponudu na raspolaganju su glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola “Palma Real”, 4 a-la-carte restorana sa internacionalnim, japanskim, francuskim i italijanskim specijalitetima i gril restoran “La Laguna”. NA raspolaganju je još i 5 barova. U sadržaj kompleksa spada i mini klub za decu od 5-12 god., diskiteka, prodavnica suvenira, frizer i salon lepote, fitnes centar, internet servis, vešernica i medicinska služba (uz doplatu).

Sobe: Kod rezervacije Economy sobe sledi smeštaj u zavisnosti od raspoloživosti u jednu od dole navedenih kategorija. Standard sobe su moderno uređene i ispunjavaju sve zahteve za jedan opuštajući odmor. Sobe imaju kadu/tuš, WC, fen, peglu i dasku za peglanje, kuvalo za kafu/čaj, telefon, sat. TV, mini bar, klimu, sef, CD uređaj i balkon ili terasu. Standard sobe Meerblick nalaze se direktno iza jedne dine, gde se plaža završava.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: 2 teniska terena (reflektori), fitnes centar, košarka, odbojka na plaži, aerobik, windsurfing, katamaran, kajak, snorkling, banana čamac, kursevi ronjenja i snorklinga u bazenu, luk i strela, pikado, stoni tenis, sauna, đakuzi.

Uz doplatu: Masaže.

Pri minimalnom boravku od 28 dana ušteda od EUR 11 po osobi/noći (ne može se kombinovati sa First minute ponudom)

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.