VARADERO Mercure Cuatro Palmas 3*

Položaj: Hotel čuvenog Accor hotelskog lanca se nalazi na jednom od najlepših delova plaže Varadero, udaljen samo oko 3 min hoda od centra mesta. Do aerodroma Varadero ima oko 25 km.

Opremljenost: Popularan kompleks izgrađen je u španskom kolonijalnom stilu i raspolaže sa 282 sobe koje su raspoređene u jedan glavni delu i u deo sa bungalovima. Svaki deo ima svoju recepciju snack bar. U glavnom delu prostire se bazen sa terasom za sunčanje, pool i snack bar, i odvojeni dečiji deo (ležaljke i suncobrani su na bazenu i plaži uključeni, peškiri uz kauciju). Pored toga gostima je na raspolaganju i glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, bar na plaži sa gril restoranom i jedan a-la-carte restoran u delu sa bungalovima. Uz doplatu u ponudi su rent a car, medicinska služba, radnje i vešernica. Za razonodu tokom odmore zadužen je raznovrsni zabavni i animacijski program za odrasle i decu.

Sobe: Bungalov sobe su udobno uređene i imaju tuš, WC, fen, klimu, sat TV, sef, telefon, frižider i bakon/terasu. Udaljene su oko 300 m od plaže i od hotela i plaže razdvojene su ulicom. Cuatro Palmas Superior sobe nalaze se u glavnom objektu ili u kolonijalnom objektu i pored istog sadržaja dodatno imaju puni mini bar (pri dolasku)

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Odbojka, vaterpolo, fudbal, stoni tenis, časovi plesa, aerobik, Scuba Diving u bazenu, fitnes centar, sauna, kajak, pedalina, windsurfing, katamaran.

Uz doplatu: Masaže, ronjenje, bilijar, golf teren sa 18 rupa u blizini (mimo hotelske ponude), kurs golfa.

EXTRA: Pri minimalnom boravku od 22 noći ušteda od 5% na hotelsku cenu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.