VARADERO Occidental Allegro Varadero 4*

Položaj: Nalazi se na jednoj čarobnoj privatnoj peščanoj plaži u 800m dugom zalivu Hicacos poluostrva. Do aerodroma Varadera ima oko 30 min. Do centra Varadera sa mogućnostima za šoping i zabavu ima oko 3 km.

Opremljenost: Ovaj resort koji je renoviran u leto 2010. god. nalazi se u jednom prelepom tropskom okruženju. Ukupno 534 sobe podeljene su u glavni objekat i dva bungalov-kompleksa. Unutar egzotičnog parka nalaze se 2 predela sa bazenima, bazen za decu, pool bar i terasa za sunčanje (ležaljke, suncobrani i peškiri su na bazenu i plaži uključeni). U ponudi su glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola i 2 a-la-carte restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom. Ukupno 3 bara, od toga jedan snack bar (24h otvoren) služe mala osveženja i snekove. Diskoteka, pozorište, rent a car, vešernica, medicinska služba i internet servis (uz doplatu) zaokružuju bogatu ponudu. Za najmlađe goste postoje igralište i mini klub (4-12 god.). Za razonodu u ponudi su animacijski program sa sportskim takmičenjima, časovima plesa i večernjim predstavama.

Sobe: Standard sobe Bungalov su na mirnom mestu, odvojene od javnog dela, i imaju kupatilo, odvojeni WC, fen, klimu, sat. TV, telefon, sef, mini bar, peglu i dasku za peglanje i terasu ili balkon sa pogledom na more. Prijatnih boja i renovirane Standard sobe su isto opremljene i nude pogled na idilični vrt hotela. Meerblick sobe raspolažu sa čarobnim pogledom na Karipsko more. Prostrani Junior svitovi dodatno imaju kutak za sedenje.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Windsurfing, snorkling, Scuba Diving, katamaran, kajak, tenis (6 terena), fitnes centar, aerobik, odbojka na plaži.

Uz doplatu: Golf teren u blizini, kursevi ronjenja (PADI), masaže.

EXTRA 55plus: Gosti od 60 god. dobijaju popust od 8% na hotelsku cenu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.