Angaga Island Resort & Spa 4*

Položaj: Angaga Island Resort & Spa (350mx150m) se nalazi na 98 km udaljenosti od međunarodnog aerodroma Velana i do hotela se dolazi hidroavionom i let traje oko 25 minuta.

Hotel: Za ovaj hotel može se reći da daje dobar odnos cene i kvaliteta. Opuštajući kompleks sadrži ukupno 90 smeštajnih jedinica koje su pozicionirane kako na plaži tako i vodi i pružaju pogled na nebesko plavu lagunu. Sadrži ukupno dva restorana i otvoreni bar na plaži gde gosti mogu probati raznovrsnu kuhinju koja nudi smele ukuse lokalne i međunarodne kuhinje. U okviru hotela se nalaze fitness i spa centar, kao i ronilački klub SUB AQUA koji će vas upoznati sa podvodnim svetom na više od 30 lokacija za ronjenje koje se nalaze u neposrednoj blizini, dok opuštajući „Duny Thai Spa“ centar omogućava veliki broj tretmana za negu lica i tela. Gosti imaju na raspolaganju i teniski teren, butik, biblioteku.

Sobe: 90

Superior Beach Bungalow: između 41m2-45m2, nalazi se na plaži okružen tropskim zelenilom, pruža pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (dodatno se naplaćuje), tv, telefon, WI-FI konekciju, ketler za čaj / kafu, nameštena terasa.

Water Bungalow: između 51m2-60m2, nalazi se iznad vode i ima direktan pristup moru, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, mini bar uz doplatu, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštenu terasu.

Superior Water Bungalow: između 61m2-70m2, nalazi se iznad vode i ima direktan pristup moru, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, mini bar uz doplatu, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštenu terasu

Ishrana: Bogat i raskošan švedski sto se služi u okviru glavnog hotelskog „Dolphin“ restorana za doručak, ručak i večeru, ukoliko izabere ALL INCLUSIVE uslugu konzumacija pića (voda, sokovi, kafa, čaj, pivo, vino) su uračunati u cenu.

Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku.

Sport&Fitness: Uračunato: odbojka na pesku, fudbal, stoni tenis, badmington, pikado, teretana. Uz doplatu: vožnja katamaranom, vožnja kanuima, jedrenje na dasci, ronjenje.

Ronjenje: Hotelski kompleks je dom „SUB AQUA“ ronilačkog centra koji će omogućiti gostima da uživaju u čarima podvodnog sveta. 

Wellness: Hotelski „Duny Thai Spa“ centar u opuštajućem ambijentu nudi širok dijapazon masaža i mnoštvo tretmana za neku lica i tela.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.