Angsana Resort and Spa Velavaru 5*

Položaj: 500m dugo i 200m široko ostrvo okruženo prelepom lagunom u Süd-Nilandheatolu. Aerodrom Male je udaljen oko 146 km, oko 70min gliserom (hidroavion uz doplatu).

Hotel: predivan resort nudi veliki izbor izvrsnih jela: u glavnom restoranu „Kaani“ bićete usluženi internacionalnim specijalitetima. A-la-carte restoran „Funa“ na vodi, služi morske specijalitete. Postoji takođe mogućnost organizovanja romantične večere za dvoje: na upit večera može biti servirana na plaži. „Kuredhi“ beach bar sa mogućnošću da gosti hodaju bosi, pruža potpuno opuštajuću atmosferu. Resort „Azzuro“ (italijanski) sa otvorenom kuhinjom, velikim izborom vina i barom, čiji je spoljni deo izgrađen na vodi i do kojeg se stiže redovnim brodskim shuttle prevozom. Ostali sadržaj hotela čine ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži, radnja, frizer, besplatan WLAN internet, kao i prelepi paviljon za venčanja direktno na plaži.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uračunat švedski sto za večeru, a kod rezervisanog punog pansiona odnosno All inclusiva i švedski sto za ručak, u glavnom restoranu. Ala-carte restoran i „Azzuro“ uz doplatu. Gosti InOcean Ville imaju uračunat švedski sto za doručak u „Azzuro“, podnevni i večernji švedski sto u glavnom restoranu ili u „Azzuro“.

Sobe: 111 vila, raspoređene su po celom ostrvu, dok, one koje se nalazr na obodu grebena u zasebnom kompleksu nisu povezane molom do kopna.
Beachfront Villa: oko 88m² (od toga oko 55m² spolja) (28), zasebni bungalovi sa po dve smeštajne jedinice, idealno uklopljene u okolinu, uređene u veselim bojama, samo na nekoliko metara udaljenosti od plaže sadrže poluotvoreno kupatilo sa tušem/WCom i odvojenim spoljnim tušem, fen, bade mantil, CD/DVD uređaj, TV-LCD, telefon, besplatan WLAN internet, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, privatnu baštu,  kao i terasu za sunčanje sa ležaljkama.
Beachfront Villa sa Jet Pool-om: oko 88m² (od toga 55m² spolja) (30), kao Beachfront Villa, opremljena je dodatno sa jet pool-om.
Deluxe Beachfront Pool Vila: oko 207m² (od toga 162m² spolja) (18) kao Beachfront Villa, zasebni bungalovi sa samo jednom smeštajnom jedinicom, prostranije, bez jet pool-a, dodatno sa sopstvenim bazenom (oko 3x5m)
InOcean Villa: oko 175m², (od toga oko 119m² spolja) (20) na obodu grebena u zasebnom kompleksu vila, izgrađene na stubovima, bez povezanosti molom do kopna, pogled na ostrvo i okean, kao Beachfront Pool Villa, modernija, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom, dodatno sa kadom, iPod station, na prvom spratu sa velikim, delimično natkrivenim delom za sedenje i obedovanje, sa ležaljkama za sunčanje, kao i velikom terasom za sunčanje sa dnevnim ležajima, ležaljkama od mreže i privatnim prilazom moru. Shuttle čamcem se  do ostrva može stići svakih sat vremena.
Premier InOcean Villa: oko 233m² (od toga oko 176m²spolja) (11), kao InOcean Villa, na tkriveni deo za obedovanje na prvom spratu, veliki bazen sa prelivajućom vodom, drvena platforma sa paviljonom.

Zabava & izleti: Uračunato: nastava iz morske biologije. Uz doplatu: kurs kulinarstva, izleti na nenaseljena i naseljena obližnja ostrva.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado,windsurfing, jedrenje, katamaran. Uz doplatu: skijanje na vodi, wakeboarding, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca: Dečiji klub: za decu 3-12 godina, deca ispod 3 god. samo u pratnji roditelja ili bebisitera, otvoren svaki dan 09-19h. Mnoge aktivnosti uključene.

Ronjenje: Profesionalna škola ronjenja nudi kurseve ronjenja (PADI), uz doplatu. Unutrašnji greben udaljen oko 500m. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness: U prelepom „Angsana Spa“ možete se odmarati i uživati u tretmanima. Drugi novootvoreni spa centar stoji na raspolagnju gostima InOcean Villa. Uz doplatu: masaže, holistički tretmani, tretmani lica, aromaterapije.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.