Ellaidhoo Maldives by Cinnamon - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

Položaj: ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300m. Aerodrom Male je udaljen 42 km, oko 25 minuta leta hidroavionom ili 80 min gliserom.

Hotel: Hotel je ušuškan u bujnu tropsku vegetaciju ostrva. Svojim gostima pored glavnog restorana “Madi” nudi još jedan A-la-carte restoran “Malamathi” sa morskim specijalitetima kao i Snack-bar. U ponudi hotela je i bazen sa pool-barom, ležaljke i peškiri na bazenu i na plaži, biblioteka, suvenirnica, juvelir, internet (uz doplatu), spa centar i lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru su uključeni u cenu. Uz doplatu za pun pansion uključen je i švedski sto za ručak. Uz doplatu za „All Inclusive“ uključen je švedski sto za sva tri obroka. Dodatne usluge su navedene u tabeli sa cenama. Jela u A-la-carte restoranima se plaćaju. Za goste Water Bungalova doručak i večera u A-la-carte restoranu su uključeni u cenu. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 112
Superior: oko 55 m² (28) u dvospratnim zgradicama sa po 4 smeštajne jedinice. Sobe su opremljene spoljnim kupatilom, fenom, TV-om, telefonom, klima uređajem, mini barom, aparatom za kafu/čaj, sefom, balkonom ili terasom sa pogledom na baštu.
Beach Bungalow: oko 41 m² (46), pojedinačni bungalovi direktno na plaži sa pogledom na more (međusobna udaljenost oko 2 m). Opremljenost kao u tipu Superior.
Water Bungalow: oko 48 m² (28), po dve meštajne jedinice u svakom, kao Beach Bungalow, na stubovima iznad mora, sa odvojenim WC-om, dodatnom spoljnom kadom i DVD plejerom.

Zabava & izleti: redovna večernja animacija. Uz doplatu: poludnevni i celodnevni izleti.

Sport & Fitness: Uključeno: odbojka na plaži, fitnes centar, teniski teren (osvetljenje uz doplatu), squash, pikado.

Ronjenje
Ellaidhoo je poznat kao rajza ronioce. Ovde se nalazi i velika, dobro opremljena PADI ronilačka stanica pod upravom Dive&Sail. Podvodni svet Ellaidhooa je vrlo raznovrstan zahvaljujući mnoštvu grebena i neravnom terenu. Mogu se organizovati ture do raznolikih mesta za ronjenje kao i škola ronjenja. Snorkling uz doplatu. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Ellaidhoo

Venčanja
Venčanja u raju
Detaljne informacije i cene Chaaya Reef paketa za venčanja potražite kod svoje agencije.

Honeymoon special
Mladenci dobijaju 1 flašu vina i korpu sa voćem. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti