Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

Položaj: Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 m. Aerodrom Male je udaljen 42 km, 95 minuta brzim brodom ili oko 25 minuta leta hidroavionom.

Hotel: Hotel je ušuškan u bujnu tropsku vegetaciju ostrva. Svojim gostima pored glavnog restorana “Madi” nudi još jedan a-la- carte restoran “Malamathi” kao i snack bar i pool bar. U ponudi hotela je i bazen, suvenirnica, juvelir, biblioteka, internet Wi-Fi (uz doplatu), spa centar.

Sobe: 112
Economy: oko 30 m2 (5), u unutrašnjosti ostrva u blizini ronilačke škole u bloku sa 5 soba, jednostavno uređene, kupatilo sa tušem, WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef.
Standard: oko 35 m2 (14), u unutrašnjosti ostrva, spoljno kupatilo sa tušem/WC, pogled na baštu.
Superior: oko 52 m2 (28), kao Standard, u dvospratnim zgradama sa 4 sobe, sa balkonom ili terasom.
Beach Bungalow: oko 38 m2 (46), kao Superior, zasebni bungalovi direktno na plaži.
Water Bungalow: oko 48 m2 (24), sa dve stambene jedinice, na stubovima iznad mora, kao Beach Bungalow, sa drvenim podom, spoljnom kadom, bade-mantilom i DVD plejerom.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, ručak i večeru u restoranu “Madi” su uključeni u cenu. Dodatne all inclusive usluge su navedene u tabeli sa cenama. Jela u a-la- carte restoranima se doplaćuju. Za goste Water Bungalova doručak i večera u “Malamathi” restoranu su uključeni u cenu.

Zabava & izleti: redovna večernja animacija. Uz doplatu: poludnevni i celodnevni izleti.

Sport & Fitness: Uključeno: fitnes centar, teniski teren (osvetljenje uz doplatu), squash, odbojka na plaži, pikado, bilijar.

Ronjenje: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon poznat je kao raj za ronioce. Ovde se nalazi i velika, dobro opremljena PADI ronilačka stanica pod upravom Dive&Sail. Podvodni svet Ellaidhooa je vrlo raznovrstan zahvaljujući mnoštvu grebena i neravnom terenu. Mogu se organizovati i ture do raznolikih mesta za ronjenje. Oprema za snorkling uz doplatu.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.