Fihalhohi Island 4*

Položaj: Do Fihalhohi Island kompleksa se dolazi 50 minuta vožnje gliserom sa međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male.

Hotel: Hotel poseduje 150 smeštajnih jedinica koje su rasporedjene kako na plaži unutar tropske vegetacije tako i iznad lagune na postavljenim nosačima. Unutar kompleksa se nalazi vrhunski spa centar kao i ronilački klub, dok je za ishranu zaduženo osoblje „Palm Grove“ koji na bazi samoposluživanja nudi doručak, ručak i večeru, i pritom se služe smeli ukusi lokalne i medjunarodne kuhinje, dok barovi poput Fisherman i Blue Lagoon nude veliki izbor pića I osvežavajućih koktela. Za mališane je obezbedjeno igralište, dok odrasli mogu da koriste bilijar,  pikado, uživaju u animaciji  i živoj muzici u večernjim satima. Na preko 50 lokacija u blizini hotela se nalaze lokaliteti za istraživanje podvodnog sveta, a opušatjući Spa centar unutar kompleksa omogućiće vam posebne opuštajuće trenutke tokom masaža i raznih tretmana za negu lica i tela. Besplatan Wi Fi je dostupan gostima kao i ljubazno osoblje koje će im asistirati na ukupno četiri strana jezika

Sobe: 150

Classic Rooms: oko 27m2, pružaju pogled na more, tuš, toalet, fen za kosu, klima uredjaj, ventilator, mini bar(uz doplatu), sef, telefon, ketler za kafu / čaj, wi-fi konekcija, nameštena terasa.

Comfort Rooms: oko 38m2, pružaju pogled na more, tuš, toalet, fen za kosu, klima uredjaj, ventilator, mini bar(uz doplatu), sef, telefon, ketler za kafu / čaj, wi-fi konekcija, nameštena terasa.

Water Bungalow: nalaze se iznad lagune na nosačima, direktan pristup moru uz pogled na more , tuš, toalet, fen za kosu, klima uredjaj, ventilator, mini bar(uz doplatu), sef, telefon, ketler za kafu / čaj, wi-fi konekcija, nameštena terasa.

Ishrana: Ishrana je bazirana na bazi open buffet-a  za doručak, ručak i večeru u okviru glavnog hotelskog restorana „Palm Grove“ i nudi širok spektar ukusa od lokalne do medjunarodne kuhinje, za goste koji su odabrali all inclusive opciju konzumacija pića je uračunata u cenu (aperitivi, vino, pivo kokteli, čaj i kafa).

Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku i animaciju.

Sport&Fitness: Uračunato: fitnes centar, bilijar, badmington, stoni tenis, biblioteka, ronjenje sa maskom i disaljkom, vožnja kanuom, vožnja sandoline,stoni tenis. Uz doplatu: pecanje, ronjenje, sportovi na vodi, ribolov.

Ronjenje: Dobro opremljen ronilački centar nudi mogućnost ronjenja na preko 50 lokaliteta koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela.

Welness: U okviru kompleksa se nalazi opuštajući Spa centar koji nudi razne masaže i širok spektar tretmana za negu lica i tela.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za parove koji putuju na medeni mesec (važi do  6 meseci nakon venčanja)

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.