Filitheyo Island Resort - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U NOVEMBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Filitheyo Island Resort 4+*

Položaj: ostrvo oko 900m dugačko i 500m široko, okruženo predivnom lagunom. Aerodrom Male je udaljen oko 118 km, oko 40 minuta leta hidroavionom i još dodatnih 15 minuta Dhoni brodićem.

Hotel: jedan od omiljenih resortova na Maldivima, ističe se između ostalog i sa impresivnim unutrašnjim grebenom. U sklopu ovog resorta pripadaju glavni restoran, 1 a-la-carte restoran „Sunset“, „Filitheyo Bar“ na bazenu, bazen, ležaljke i peškiri na bazenu, ležaljke na plaži, butik, juvelirnica, biblioteka, internet WLAN (uz doplatu), lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak ivečeru u glavnom restoranu uračunat. Pri rezervisanom punom pansionu dodatno švedski sto za ručak. Pri rezervisanom „All Inclusive“ švedski sto za sva tri obroka. Dodatne usluge se nalaze u tabeli. Meni u Ala- carte restoranu se naplaćuje. Obavezna je svečana večera 24.12. tj. 31.12.

Sobe: 125
Superior: oko 53 m² (94), u bungalovima poređanim u nizu, sa poluotvorenim kupatilom sa tušem/WC, fen, bade mantil, TV, radio, telefon, klima uređaj, DVD uređaj, aparat za kafu/čaj, sef, terasa morska strana.
Deluxe: oko 60 m² (15), u pojedinačnim bungalovima, kao superior, dodatno sa kadom.
Water Villa: oko 77 m² (od toga 28 m² spoljni prostor) (16), kao Deluxe, kada sa jakuzzijem, internet pristup uz doplatu, postavljene na stubovima u laguni, sa direktnim pristupom moru.

Zabava: povremeni večernji programi.

Sport & Fitness: Uračunato: Fitnes centar, odbojka na plaži. Uz doplatu: katamaran, kajak, surfing, kitesurfing, skijanje na vodi, jedrenje.

Ronjenje

Unutrašnji greben se nalazi na 25-100 m od plaže. Škola ronjenja (PADI,SSI i CMAS) nudi kurseve ronjenja uz doplatu. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Filitheyo.

Beauty & Wellness
U sklopu “Filitheyo Spa” centra postoje 6 prostorija za tretmane. „Al Fresco Massage Lounge“ se nalazi u neposrednoj blizini plaže. Uz doplatu: masaže, tretmani.

More Inclusive
• Gosti koji slave rođendan u toku boravka dobijaju rođendansku tortu. Molimo naznačiti pri rezervaciji.
• Gosti koji su već bili u ovom resortu dobijaju po dolasku 1 korpu sa voćem, 1 flašu vina, kao i posebnu večeru. Molimo naznačiti pri rezervaciji.

Honeymoon
Honeymoon Special
Mladenci dobijaju u hotelu 1 flašu vina i 1 korpu sa voćem. Molimo navesti informaciju pri rezervaciji.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti