Holiday Inn Resort Kandooma Maldives - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4+*

Položaj: ostrvo Kandooma (310m x 260m) se može prepešačiti za samo oko 20min. Aerodrom Male je udaljen oko 35km, oko 40min vožnje brzim brodom.

Hotel: resort predodređen za porodice, opremljen u modernom stilu. Za raznovrsnost ishrane brinu se, pored glavnog restorana „Kandooma Cafe“ (zapadna, japanska, azijatska kuhinja), dodatno još i ostali a-la-carte restorani i cafei. „The kitchen“ sa otvorenim studiom za kuvanje mediteranskih i azijatskih jela. „Deck“ u kojem gosti mogu piti koktel i uživati u pogledu na zalazak sunca. Tu su još i „Bokkuraa Coffee Club“, „The Lounge“ kao i „Pool bar“. Specifičnost čini „Villa BBQ“, u kojoj gosti mogu sami spremati roštilj. Ostali saržaj hotela čine bazen sa jakuzzijem, odvojeni bazen za decu, ležaljke na bazenu i plaži, radnja, beplatan WiFi internet, lekarska ordinacija, čuvanje dece.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatno je uračunat i večernji meni, a kod rezervisanog punog pansiona tj, All inclusive i švedski sto za ručak. A-la-carte uz doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12., 25.12. i 31.12.

Sobe: 160 vila
Garden Villa: oko 48m² (16), nešto udaljeniji od plaže, bungalow sa dve smeštajne jedinice, svetli i prijatno uređeni sa diskretnim bojama i drvenim podom, kupatilo sa tušem/WC i dodatno sa spoljnim tušem, fen, bade mantil, TV, radio, iPod station, telefon, besplatan internet, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, aparat za ceđenje pomorandži, dnevno sveže pomorandže i voda u sobi, sef, veranda sa mrežama za leškarenje i sa privatnom baštom.
Beach Villa: oko 48m² (44), kao Garden Villa, zasebne, direktno na plaži, sa verandom ka morskoj strani.
Beach House: oko 71m² (74), kao Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom. Spavaća soba sa balkonom na 1. spratu, otvoreni dnevni prostor sa mogućnošću za odmaranje i spoljnim tušem, koji se prostire sve do peščanog dela, pogled na more. Water villa: oko 85m² (14), kao Beach Villa, izgrađene na stubovima izviše vode. Prostrana spavaća soba prelazi u veliko otvoreno kupatilo sa kadom. Šiber vratima soba je odvojena od privatne terase za sunčanje sa mrežama za leškarenje i direktnim prilazom moru. Pogled na pučinu.

Zabava: povremeno zabavni program, bioskop pod zvezdama, logorska vatra, karaoke, “Quiz Night”.

Sport & fitness: Uračunato: fitness centar, odbojka na plaži, košarka, fudbal, stoni tenis. Uz doplatu: windsurfing, katamaran, kajak, noćno pecanje.
Deca: dečiji klub za decu 4-12 godina, dnevno otvoren 9-17:30h.

Ronjenje
Mnogobrojne ronilačke i snorkling mogućnosti u blizini. PADI škola za ronjenje, kursevi ronjenja i oprema uz doplatu, oprema za snorkling uračunata. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Kandooma.

Beauty & Wellness
Spa nudi veliki izbor terapeutskih masaža i tretmana, sa 7 prostorija predviđenih za ove svrhe. Uz doplatu: masaže, tretmani. More inclusive DERTOUR-ovi gosti dobijaju dnevno jedan snorkling izlet. Svi gosti na plaži dobijaju vodu i kremu za sunčanje.

Venčanje & Honeymoon
Venčanje u raju
Detaljne informacije i cene paketa za venčanje Holiday Inn resort Kandooma potražite u vašoj turističkoj agenciji.

Honeymoon Special
Mladenci dobijaju u hotelu flašu penušavog vina i cveće na dolasku. Molimo naznačiti pri rezervaciji.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti