Holiday Inn Resort Kandooma Maldives - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U NOVEMBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4+*

Položaj: Na oko 390 m x 310 m velikom ostrvu Kandooma. Aerodrom Male na oko 35 km odn. oko 40 minuta brzim brodom.

Hotel: Uređen u modernom i otvorenom stilu. Pored glavnog restorana ,,Kandooma’’ na raspolaganju stoje a-la-carte restoran ,,The Kitchen’’ sa otvorenom kuhinjom u kojoj se pripremaju morski plodovi i stekovi, bar na krovnoj terasi ,,The Deck’’ u kome možete uz koktele i tapase uživati u zalasku sunca, ,,Bokkura Coffee Club’’- snack bar, bar na plaži ,,BARveli’’, bar ,,The Lounge’’ i bar kod bazena sa sladoledima. Nešto zaista posebno predstavlja ,,Villa BBQ’’, u kojoj sami možete spremati roštilj. Infinity bazen sa đakuzijem i dečijim bazenom, butik, biblioteka i besplatan Wi-Fi upotpunjuju ovu ponudu.

Sobe: 160 vila
Beach View Villa: oko 48 m² (44), u bungalovima sa po dve stambene jedinice, na plaži, svetle i prijatne sa belim drvenim nameštajem i tirkiznim nijansama, poluotvoreno kupatilo sa tušem i WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa visećim ležaljkama i dnevnim ležajem.
Beach House: oko 71 m² (74), kao Beach View Villa, odvojena, dvospratna vila sa spavaćom sobom sa balkonom i kupatilom na prvom spratu, otvoreni dnevni prostor sa dnevnim ležajem i spoljašnjim tušem u prizemlju, plafonski ventilator, pogled na more.
Overwater Villa: oko 85 m² (19), kao Beach View Villa, odvojena, na stubovima iznad vode, spoljašnja kada, balkon i terasa za sunčanje sa visećim ležaljkama preko lagune, direktni pristup moru.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, uz polupansion i večera, uz pun pansion odn. all inclusive dodatno ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu ,,Kandooma Café’’.

Zabava: Svakodnevno večernja zabava, npr. sa muzikom uživo.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, košarka, fudbal, kajak, bilijar, tenis, stoni tenis. Uz doplatu: joga, banana čamac, skijanje na vodi, jedrenje.

Ronjenje: Ostrvo ima Euro-Divers školu ronjenja. Mnogo mogućnosti za ronjenje i snorkling u blizini. Oprema za snorkeling uračunata.

Beauty & Wellness: Moderan spa centar u unutrašnjosti ostrva sa 7 prostorija za tretmane, parnim kupatilom i đakuzijem.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti