Palm Beach Resort and Spa 4+*

Položaj: Oko 2 km dugačko i 400 m široko ostrvo jedno je od najvećih u maldivskom arhipelagu, okruženo je prelepom belom plažom dužine 4 km. Aerodrom Male je udaljen 140km, oko 35 minuta leta hidroavionom.

Hotel: Prostrani resort pod italijanskim menadžmentom je ušuškan u jednu od najlepših tropskih vegetacija na Maldivima. Glavni restoran „Dandehelu“ poseduje italijansku i internacionalu kuhinju. Kompleks poseduje jos 2 a-la-carte restorana („Ihi-Ghe“ sa morskim specijalitetima i „Romantic restoran“ sa morskim plodovima, italijanskom i lokalnom kuhinjom), 1 coffee shop, 2 bara od kojih je jedan otvoren i uveče i u toku noći, 1 bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i plaži, internet WLAN (uz doplatu), juvelirnica, radnje, lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak do 13 sati u Coffee shopu i švedski sto za ručak i večeru u glavnom restoranu. Uz obroke su uračunati i voda, sokovi, pivo, kafa i čaj (espresso, cappuccino uz doplatu). Popodnevni čaj uracunat. A-la-carte i privatna večera uz doplatu.

Sobe: 117
Bungalow: oko 60 m² (44), direktno na plaži, pojedinačni bungalovi na strani izlaska sunca, poluotvoreno kupatilo sa kadom i odvojenim spoljnim tušem, fen, bade mantil, telefon, TV, internet uz doplatu, klima, ventilator, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj, terasa sa ležaljkama i ljuljaškom na plaži.
Deluxe Sunset: oko 60 m² (16), kao prethodna kategorija, samo na strani zalaska sunca.
Bungalow Sunset: oko 60 m² (44), kao Deluxe Sunset, na mirnom mestu i na plaži koja je zaštićena od talasa.
Vila: oko 80 m² (16), kao bungalovi, samo komfornije i prostranije, otvorene jednospratne vile locirane na južnom delu ostrva, u blizini restorana. Gornji sprat: 1 spavaća soba sa balkonom i pogledom na more. Prizemlje: dnevna soba i poluotvoreno kupatilo sa jacuzzijem, kao i terasa sa ležaljkama.

Zabava i izleti:
1x nedeljno „ maldivsko veče“. 2 x nedeljno snorkling izlet (oprema uz doplatu), 2 x nedeljno poludnevni izlet.

Sport & Fitness: Uračunato: osvetljeni teren za fudbal, bilijar, surfing, katamaran, kajak, odbojka, stoni tenis, pikado, squash, 2 teniska terena sa osvetljenjem, fitnes centar, iznajmljivanje bicikla. Uz doplatu: pecanje na pučini.

Ronjenje
Unutrašnji greben je udaljen samo 50 m i nalazi se u jednom od najlepših nedirnutih mesta za ronjenje na Maldivima. Škola ronjenja (PADI/SSI) nudi razne kurseve za ronjenje uz doplatu. Snorkling uračunat. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indoozean.malediven@dertour.de, Subject Palm Beach

Beauty & Wellness
„Coconut Spa“ centar sa svojim lepim ambijentom je prava oaza tišine. Tretmani se mogu obaviti u spa centru ili pod otvorenim nebom. Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže, razni tretmani.

More inclusive
DERTOUR-ovi gosti imaju besplatan pristup VIP-Loungeu maldivskog Air Taxi-ja, za vreme čekanja na transfer hidroavion.

Honeymoon Special
Mladenci ostvaruju u terminu 01.11.-30.11. popust od oko 25% na cenu transfera hidroavionom za mladu. U hotelu mladenci dobijaju korpu sa voćem, kao i flašu vina na dolasku. Bukiranje preko DERTOUR Service centra.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.