Astroea Beach Hotel 3*

Položaj: nalazi se na jugoistočnoj obali, na mirnom delu plaže. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 15 minuta vožnje.

Hotel: šarmantan boutique hotel okružen lepom peščanom plažom i tirkizno plavom lagunom. Hotel je namenjen pre svega parovima i gostima, koji žele da provedu miran i opuštajući odmor. Nije namenjen mlađima od 16 godina. U svom sastavu hotel ima restoran „Etoile de Mer“, sa kreolskim i internacionalnim specijalitetima. Dodatno hotel u svom sadržaju ima bar i besplatan pristup internetu WLAN u celom hotelu.

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola i meni za večeru u restoranu „Etoile de Mer“ uračunat. Kod rezervisane all inclusive insluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna svečana večera na 24.12. odn. 31.12.

Sobe: 16
Standard: oko 30m² (5), lepo i moderno uređene, kupatilo sa tušem, wc, fen, TV, mini bar, sef, besplatan pristup internetu WLAN, klima, aparat za kafu/čaj, terasa, pogled na baštu.
Comfort: oko 35m² (4), kao standard soba, sa delom za sedenje, pogled na more.
Bungalow: oko 62m² (5), kao Comfort, samostalni, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom.

Sport & Fitness: Uračunato: snorkling, pedalina i kajak. Uz doplatu: masaže, skijanje na vodi, katamaran, ronjenje (PADI, CMAS), čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini (sve u blizini Preskil Beach Hotela).

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.