Astroea Beach Hotel 3*

Položaj: nalazi se na jugoistočnoj obali, na mirnom delu plaže. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 15 minuta vožnje.

Hotel: šarmantan boutique hotel okružen lepom peščanom plažom i tirkizno plavom lagunom. Hotel je namenjen pre svega parovima i gostima, koji žele da provedu miran i opuštajući odmor. Nije namenjen mlađima od 16 godina. U svom sastavu hotel ima restoran „Etoile de Mer“, sa kreolskim i internacionalnim specijalitetima. Dodatno hotel u svom sadržaju ima bar i besplatan pristup internetu WLAN u celom hotelu.

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola i meni za večeru u restoranu „Etoile de Mer“ uračunat. Kod rezervisane all inclusive insluge dodatno je uračunat meni za ručak. Ostale usluge preuzeti iz tabele sa cenama. Obavezna svečana večera na 24.12. odn. 31.12.

Sobe: 16
Standard: oko 30m² (5), lepo i moderno uređene, kupatilo sa tušem, wc, fen, TV, mini bar, sef, besplatan pristup internetu WLAN, klima, aparat za kafu/čaj, terasa, pogled na baštu.
Comfort: oko 35m² (4), kao standard soba, sa delom za sedenje, pogled na more.
Bungalow: oko 62m² (5), kao Comfort, samostalni, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom.

Sport & Fitness: Uračunato: snorkling, pedalina i kajak. Uz doplatu: masaže, skijanje na vodi, katamaran, ronjenje (PADI, CMAS), čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini (sve u blizini Preskil Beach Hotela).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.