Hibiscus Beach Resort - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Hibiscus Beach Resort 3*

Položaj: na severnoj obali, blizu omiljenog mesta Grand Baie. Smo par minuta peške do centra mesta Pereybere gde se nalaze restorani, barovi i ostale mogućnosti slobodnih aktivnosti. Mala peščana uvala u neposrednoj blizini, pristup moru preko malog mola. Aerodrom Mahebourg oko 75km.

Hotel: resort je okružen palmama i gleda na lagunu Pereybere. U restoranu hotela uživaćete u specijalitetima lokalne kuhinje I morskih delikatesa. Osvežavajuća pića I kokteli u baru hotela. Lep bazen sa đakuzijem kao I bazen za decu u sklopu objekta. Na bazen se nadovezuje i terasa gde koračate po pesku, koja je malim prilazom povezana sa morem. Gostima je takođe na raspolaganju mali Spa koji pruža opuštajuće tretmane. Bibiloteka, besplatan pristup internet WLAN u javnim delovima hotela (recepcija, restoran).

Ishrana: švedski sto doručak I uveče švedski sto/meni u restoranu uključeno u cenu. Obavezna praznična večera za 24.12. i 31.12.

Sobe: 50
Superior: 47m², moderna u svetlim tonovima nalazi se u prizemlju ili na prvom spratu, soba sadrži: kupatilo a tušem/WC, fen, telefon, klima, minibar, aparat za čaj i kafu, sef uz doplatu, terasa, pogled bašta.
Superior Premium pogled more: oko 47m², kao Superior, s pogledom na more.

Zabava: povremeno večernja zabava uz muziku uživo.

Sport I fitnes: Uključeno: mali fitness prostor, snorkling, pedaline. Uz doplatu: skijanje na vodi, parasailing, ronjenje (sve u blizini, lokalna usluga).

Deca: Top popusti za decu dete do 12 g besplatno u sobi s roditeljima.

Extra: Gosti dobijaju korpu voća prilikom dolaska.
Od 8.dana boravka svakodnevno ručak do kraja boravka.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti