Recif Attitude 3*

Položaj: na severozapadnoj obali sa lepim pogledom na zaliv, u blizini mesta Grand Baie. Port Louis je udaljen oko 15km, aerodrom Mahebourg oko 60 km.

Hotel: ovaj prijatan i šarmantan hotelski kompleks dostupan je samo za starije od 18 god. U hotelu gostima stoje na raspolaganju restoran “Le Point aux Piments” sa internacionalnom i kreolskom kuhinjom i live-cooking stanicama. U a-la-carte restoranu “L’Ocean” serviraju se specijaliteti od morskih plodova. Osvežavajući kokteli vas čekaju u baru “La Sirene”. Bazen, internet centar uz doplatu, besplatan WLAN u javnim delovima hotela, wellness centar “The Spa Attitude”, uz doplatu.

Ishrana: američki švedski sto za doručak, kao i švedski sto ili meni za večeru. Kod rezervacije all inclusive dodatno je uračunat meni za ručak. Dodatne usluge su navedene u tabeli. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sobe: 70
Standard Garden View: oko 25m² (31), moderno uređene u prirodnim bojama, kupatilo sa tušem, wc, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na baštu.
Couple Standard Beachfront: oko 25m² (29), kao Standard, bliže moru.
Deluxe Beachfront: oko 35m² (10), kao Couple Standard Beachfront, ali veće.

Zabava & izleti: svakodnevno zabava u večernjim satima. Jednom nedeljno Sega Show, kurs kuvanja kao i bazar sa lokalnim proizvodima i rukotvorinama. Snorkling izlet.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, kajak, padalina, čamac sa staklenim dnom, snorkling. Uz doplatu: vožnja biciklom, ronjenje, pecanje na pučini – blizini (na upit).

Extra: Gosti u Deluxe Beachfrontu dobijaju pri boravku od minimum 6 noćenja masažu po osobi/boravku, kao i aperitiv i posluženje kanapeima na svojoj terasi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.