New Emerald Cove 4*

Položaj: u zalivu Anse la Farine, idilično, na obliženjem ostrvcetu, udaljeno svega nekoliko minuta vožnje brodom. Aerodrom Praslin se nalazi na oko 16km udaljenosti, aerodrom Mahe oko 60km.

Hotel: otvoren hotel, smešten na malom poluostrvu, sa idealnim uslovima za miran i opušten odmor. Idilično uklopljen u prirodno okruženje, posebno interesantan za ljubitelje prirode. Životinjske vrste na ostrvu su višebrojne i tipične za Sejšele. Među njima su najbrojnije kornjače, koje se slobodno šetaju po kompleksu. U ponudi hotela su restoran “Hibiscus”, sa internacionalnim, kreolskim i mediternaskim jelima. Na raspolaganju gostima dodatno su i bar, otvoreni lounge sa mogućnošću za sedenje, bazen, butik, besplatan WLAN u javnim delovima kompleksa. Opuštajuće masaže i tretmani lepote su mogući uz doplatu.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto ili meni za večeru. Dodatne usluge uz polupansion videti u tabeli.

Sobe: 42, u 7 jednospratnih chalet-a sa po 6 smeštajnih jedinica.
Standard Garden View: oko 35m² (18), ugodno uređeni i svetli, sa puno elemenata od drveta. Sve sobe odlikuje otvoreni način gradnje. Poseduju kupatilo sa tušem, i wc-om, fen, bade mantil, telefon, klima uređaj, mini frižider, aparat za kafu/čaj, sef, terasu, pogled na tropsku baštu.
Standard Sea View: oko 35m² (10), kao Standard Garden View, bliže plaži, pogled na more.

Zabava i izleti: više puta nedeljno večernja zabava sa živom muzikom. Jednom nedeljno besplatan obilazak prirode, kao i svakodnevno snorkling sa pratiocem.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na plaži, kajak. Uz doplatu: snorkling, ronjenje (u blizini).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.