Palm Beach Hotel 3*

Položaj: Okrenut prema dva prelepa ostrva. Cousin&Cousine, na plaži Grand Anse Beach, a samo 1 km od Anse Lazio, plaže koja je proglašena za jednu od najlepših plaža sveta. Nalazi se 2,5 km od aerodroma na Praslinu.

Hotel: Okružen bogatom vegetacijom i mirnim lagunama, ovaj hotel gostima nudi romantičnu atmosferu. Poseduje restoran, veliki bazen, usluge za goste kao sto je laundry service, iznajmljivanje automobila, babysitting, itd.

Broj soba: 16

Sve sobe poseduju: king-size krevete, klima uređaj, aparate za čaj i kafu, TV, telefon, frižider, sef, tuš,fen, peškire, terasu sa stolom i stolicama. Wi-fi se plaća.

Family room: Dve ovakve sobe su na raspolaganju. Nalaze se u prizemlju, sa pogledom na obalu. Doručak je uključen u cenu

Standard room: Hotel ukupno nudi devet Standard soba.

Četiri sobe se nalaze u prizemlju, pogodne za osobe sa invaliditetom, a imaju i direktan izlaz na plažu i bazen. Pet ostalih soba se nalazi na prvom spratu sa panoramskim pogledom na zaliv i plažu.

Deluxe room: U ponudi su 3 Deluxe sobe, sa panoramskim pogledom na ocean. Idealne za parove koji odluče da svoj medeni mesec provedu baš u ovom hotelu.

Deluxe suites: Dve ovakve sobe su na raspolaganju i pravi su izbor za parove i osobe koje žele prostraniji i malo luksuzniji smeštaj.

Ishrana: Svi obroci se služe u glavnoj sali za ručavanje Kato Noire i imate mogućnost da uživate u kreolskoj i internacionalnoj kuhinji koju nudi ovaj hotel. Bilo da se smestite u restoran ili bar, pogled na more je prisutan iz svakog ugla.

Sport i zabava: S obzirom se hotel nalazi na samoj plaži, svim gostima su bez doplate dostupni kanui, kajaci i pedaline.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.