Cinnamon Bey 5*

Položaj: kompleks se nalazi direktno na peščanoj plaži Beruwele. Aerodrom Colombo udaljen oko 94 km (oko 3 sata vožnje). Iza hotela prolazi železnica za Colombo.

Hotel: hotel sa otvorenim stilom gradnje, koji gostima već na dolasku nudi prelep pogled na Indijski okean. Glavni restoran „Bufe“ nudi nacionalna i internacionalna jela, grill restoran nudi jela sa roštilja, a restoran „Tranquility“ vas čeka sa ponudom laganih jela. „MEZZ“ je podeljen u 8 šatora i nudi arapske specijalitete. U „800° Degrees“ gostima su na raspolaganju lagana jela pripremljena u drvenoj peći. Tu su još restoran „Rock Salt“ i restoran sa ponudom jela od morskih plodova. Plodovi mora poslužuju se i u „RAW“ restoranu. Ponudu hotela upotpunjuju coffee shop (otvoren 24h), 2 bazena sa odvojenim bazenom za decu, od kojih je jedan isključivo za goste kategorije Deluxe, 2 bara, „ICE“ sa sopstvenom proizvodnjom sladoleda, besplatan WLAN.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru (uračunato domaće vino, pivo, sokovi). Kod rezervacije usluge all inclusive dodatno švedski sto za ručak i večeru. Ala- carte uz doplatu. Ostale all inclusive usluge videti u tabeli. Obavezna doplata za svečanu večeru za 24.12. i 31.12.

Sobe: 200
Superior: oko 39m² (170), moderne, u lepom dizajnu, kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, TV, besplatan WLAN, klima, bade mantil, ventilator na plafonu, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, pogled na more.
Deluxe: oko 49m² (28), kao Superior, sa kombinovanim dnevno/spavaćim prostorom i poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem.

Zabava: više puta nedeljno zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: uračunato: fitness centar, odbojka na plaži i joga (četvrtkom, subotom). Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, parasailing, snorkling i ronjenje (škola ronjenja u hotelu Bentota Beach u blizini).

Beauty & Wellness: U spa centru „Azmaara Spa“ možete se opustiti uz bogat izbor tretmana. Uz doplatu: parno kupatilo, masaže i tretmani.

Extra: Superior Promo: isto opremljene kao Superior; ograničeni broj soba po nižim cenama.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.