Jetwing Ayurveda Pavilions 4*

Položaj: U Negombu, plaža je na oko 10 minuta hoda. Prodavnice su u neposrednoj blizini. Oko 12 km do aerodroma Colombo (oko 20 minuta vožnje).

Hotel: Ovaj rizort za nepušače je smešten u vrtu, koji je podeljen na male parcele sa vilama koje imaju zasebni ulaz i privatni vrt. U zadnjem delu kompleksa nalazi se sporedna zgrada u kojoj su Classic sobe. Rizort nudi restoran „Herb & Spice“ sa ajurvedskom kuhinjom. Bazen i besplatni Wi-Fi su takođe na raspolaganju.

Sobe: 36
Standard: oko 44 m² (8), jednostavno namešteni, kupatilo sa tuš kabinom, WC, fen, telefon, sef.
Classic: oko 49 m² (16), kao Standard, modernija i sa klimom.
Queen Pavilion: oko 165 m², od čega je oko 100 m² spoljašnji deo (7), kao Classic, zasebni paviljoni, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, TV, plafonski ventilator, mini bar, aparat za kafu / čaj, vrt.
King Pavilion: oko 270 m², od čega je oko 150 m² spoljašnji deo (5), kao što je Queen Pavilion.

Ishrana: Meni za doručak, ručak i večeru uračunat. Hotel nudi uglavnom specijalnu, tretmanima prilagođenu ajurvedsku hranu (vegetarijanska i veganska). Ne služe se alkoholna pića.

Wellness Ayurveda: U cenu je uračunat smeštaj, ajurvedski puni pansion i odgovarajuće tretmani. Minimalni boravak je 3 noći (Soft Ayurveda). Za minimalni boravak od 5 noćenja, dobićete sveobuhvatnu Ayurvedu, između ostalog sa medicinskim konsultacijama, 2,5 sata tretmana dnevno, dnevna joga, propisana medicina, terapija muzikom i još mnogo toga.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.