Lanka Princess Hotel 4+*

Položaj: Direktno na plaži Beruwela, oko 2,5 km do centra. Na suprotnoj strani se nalazi rt reke Bentota sa kilometar dugom peščanom plažom. Aerodrom Colombo je udaljen oko 95 km (oko 3 sata vožnje).

Hotel: Kompleks je izgrađen u obliku slova U i otvoren prema moru. Iza bazena i uređenih vrtova prostire se Indijski okean. Hotel ima glavni restoran „Batahira“, koji služi domaće i međunarodne specijalitete, kao i „Ayurveda Restaurant“, koji je specijalizovan za ajurvedske specijalitete. U tropskim vrtovima se nalazi bazen sa barom i terasom. U sklopu hotela je i lobby-bar, prodavnica, salon lepote, biblioteka i besplatan Wi-Fi.

Soba: 108
Economy: oko 45 m² (11), udobna i klasično uređena, kupatilo sa kadom / tuš i odvojeni WC, deo za sedenje, fen, TV, radio, telefon, klima, mini bar, sef, sa terasom ili balkonom, sa pogledom na bazen i vrt.
Comfort: oko 45 m² (34), kao Economy, sa terasom ili balkonom, sa pogledom na more i vrt.
Comfort Plus: oko 45 m² (12) kao Comfort, na poslednjem spratu.
Superior: oko 45 m² (33), kao Comfort, kupatilo sa velikom tuš kabinom, WC, DVD player (DVD-dostupni besplatno na recepciji), aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon sa nameštajem za sedenje, sa pogledom na bazen i vrt.
Superior plus: oko 45 m² (17) kao Superior, na poslednjem spratu.
Suite: oko 90 m² (4) kao Superior sa odvojenim spavaćim i dnevnim prostorom.

Ishrana: „All inclusive“. Od 01.05.- 31.10. hotel se takođe može rezervisati sa doručkom ili kao polupansion. Prilikom rezervacije ajurvedskog paketa, rezervacija „all inclusive“ je obavezna.

Sport: Uračunato: fitnes centar, gimnastika u vodi, hodanje na plaži, tai-chi, joga, meditacija, boule i stoni tenis. Uz doplatu: vodeni sportovi.

All Inclusive: Bogat doručak na bazi švedskog stola, kao i ručak i večera na bazi švedskog stola ili meni u oba restorana, izabrana bezalkoholna pića (voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa, čaj od 8-24 h) i bezalkoholna pića iz mini-bara. Alkoholna pića uz doplatu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.