The Surf 4*

Položaj: direktno na dugoj peščanoj plađi Bentota, do centra emsta Bentota oko 500m. Iza hotela ide železnička linija do Colomba. Aerodrom Colombo udaljen 90km (oko 3 sata vožnje).

Hotel: miran i elegantan hotel u lepom vrtu, glavni restoran Le Heritage, nacionalna i internacionalna kuhinja, A la Carte restoran koji služi plodove more. Dva bara, dva bazena, od toga jedan dečiji. Bespltana pristup internetu WLAN u lobiju i mali Spa (masaže uz doplatu), gostima na raspolaganju.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak uključen u cenu. Za rezervisan polupansion doadtno uveče večera u formi švedskog stola ili meni u restoranu Le Heritage,za pun panison dodatno ručak. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. odn. 31.12.

Sobe: 100
Superior: oko 30m² (71), lepo i moderno uređene, kupatilo sa tušem/WC, fen, telefon, TV besplatan pristup internetu WLAN, klima, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, balkon sa ležaljkama ili u prizemlju direktan pristup u vrt, pogled na vrt ili pogled more.
Deluxe: oko 37m² (28), kao Superior, u odvojenoj zgradi, nameštaj višeg kvaliteta, na prvom spratu, balkon sa ležaljkama ili u prizemlju sa direktnim pristupom bazenu i vrtu.

Zabava: povremeno večernja zabava za goste hotela

Sport i fitnes: Uključeno: aerobik u vodi, boćanje, pikado, odbojka na plaži. Uz doplatu: razni sportovi na vodi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.