Baan Talay Resort 3+*

Položaj: U južnom delu Chaweng-a, direktno na pešćanoj plaži, prostire se ovaj kompleks. Centar, u kom se nalaze resturani, barovi i razne mogućnosti za kupovinu i provod, nalazi se na samo nekoliko minuta hoda. Udaljenost od aerodroma iznosi oko 15 minuta.

Opremljenost: Ovaj prijatan resort sa bungalovima nalazi se usred održavanog, tropskog vrta. Direktno na plaži se nalazi restoran sa barom u kom možete uživati u tajlandskoj i internacionalnoj kuhinji. Na raspolaganju je i bazen. Wireless internet priključak je u celom resortu moguć uz doplatu.

Sobe: 54.

Standard bungalovi (bunglovi u nizu) se nalaze usred lepog vrta i opremljeni su sa tušem, WC-om, fenom, mini barom, sefom, sat. TV-om, aparatom za kafu/čaj, DVD plejerom i terasom.

Noviji Superior bungalovi su modernije uređeni. Bungalovi su opremljeni isključivo sa francuskim krevetom. Iz njih možete uživati u pogledu na bazen.

Beachfront bungalovi (3 jedinice po bunglovu) se nalaze direktno na plaži i imaju dodatno kupatilo sa odvojenim tušem i kadom.

Ishrana: Američki doručak.

Uz doplatu: Masaže i na javnoj plaži razni sportovi na vodi (mimo hotelske ponude).

Extra: Mladenci pri dolasku dobijaju cveće, voće i kolač.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.