Chaweng Regent Beach Resort 4*

Položaj: Na plaži od finog peska. U neposrednoj blizini nalaze se razne mogućnosti za kupovinu i zabavu.

Opremljenost: Ovaj hotel sa ukupno 139 soba sačinjen od više objekata na sprat i nekoliko bungalova. Open-Air restoran sa internacinalnom kuhinjom i još jedan restoran sa mediteranskom kuhinjom, su tu da ispune vaše kulinarske želje. Postoje dva predela sa bazenima koji uključuju bazen za decu i pool bar. Jedan bazen je neposredno uz plažu. Spa centar „Escape“ nudi široku paletu masaža i tretmana za lepotu. Wireless internet je uz doplatu na raspolaganju na celom kompleksu.

 

Sobe: Superior bungalovi se nalaze u prostranom tropskom kompleksu i imaju tuš, WC, fen, telefon, sat. TV, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, DVD uređaj i terasu.

Deluxe sobe se nalaze kako u bugalovima tako i u objektima na sprat. Kvalitetnije su opremljene i imaju kupatilo ili tuš. Novije

Premier sobe (4+*) su u objektima na sprat i raspolažu sa đakuzijem, odvojenim tušem i TV LCD-om. U novim i zasebnim Spa Villa svitovima uživate u apsolutnoj privatnoj atmosferi. Isto imaju TV LCD i đakuzi koji se nalazi u drugom malom spoljnom delu, do kojeg se stiže kroz prostrano kupatilo.

Ishrana: Američki doručak.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes, sauna. Uz doplatu: Spa tretmani, razni sportovi na vodi (mimo hotelske ponude).

Extra: MEIER’S WELTREISEN gosti dobijaju 10% popusta na sve spa tretmane, kao i pri minimalnim boravkom od 14 noćenja u periodu 1.11.-24.12. tj, 7.1.-30.4. i rezervacije Superior bungalova dobijaju upgrade u Deluxe sobu.

Napomena: Zbog obližnjeg grebena, u zavisnosti od godišnjeg doba, plime i oseke kupanje u moru može biti ograničeno.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.