Anantara Phuket Villas 5+*

Položaj: na severozapadu Puketa, direktno na zlatnoj peščanoj plaži Mai Khao, u tropskoj prirodi i mangrovskim šumama Sirinath Nacionalnog parka. Aerodorom Puket udaljen 15km.

Hotel: objekat sa predivnim vilama, odipe luksuzom, privatnom sferom, i opuštanjem. Izgrađen u stilu tajlandske stare gradnje, brojni restorani internacionalne i tajlandske pobrinuće se da Vaše uživanje bude potpuno. Bazen sa barom, ležaljke i suncobrani na bazenu, knjižara sa računarima kao i WLAN stoji gostima na raspolaganju.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak uključeno. Za polupansion večera, pun pansion dodatno ručak (u La Sala restoranu). Obavezna praznična večera za 31.12.

Sobe: 83 vile
Pool Villa: 182 m² uključ. i spoljni deo, opremljenost: kada/WC, odvojen tuš, fen, bademantil, papuče, TV, Ipod Docking Station, DVD plejer, telefon, WLAN, klima, minibar, kafe mašina i sef. Privatni deo sa terasom i mestima za sedenje, odmaranje, ležaljke, ležaj za dnevni odmor, i bazen od 33m² sa integrisanom „Terrazzo Tub“.
Lagoon Pool Villa: 182m² uklj. I spoljni deo, opremljenost kao Pool Vila, s pogledom na lagunu.
Sala Pool Vila: 182m² uklj. i spoljni deo, opremljenost kao Pool Villa, sa zasebnom salom, pogled na lagunu. Gosti ove kategorije dobijaju Check In u vili, ceremoniju kupanja cvećem prvo veče dolaska, romantična kupka u bazenu sa svećama i cvećem, svakog dana užina i piće između 15-17ču vili.

Zabava i izleti: uz doplatu kurs kuvanja, privatne vožnje brodićem do Phang Nga zaliva, ručak na osamljenoj plaži, jahanje slonova i rafting, dnevni izleti do Khao Sok Nacionalnog parka uz vožnju brodićem, izleti ronjenja.

Sport i fitnes: Uključeno: fitnes, 3 teniska terena, kajak, jederenje, surfovanje. Deca: dečiji klub od 10-18č, za decu od 4-11g (brojne aktivnosti uz doplatu).

Beauty and Wellness: Anantara Spa ima 6 prostorija za tretmane lepote i opuštanje, aroma terapije, thai masaže i ajurveda terapija (sve uz doplatu).

Extra: Večera za 2 odrasle osobe i boca vina, kao i thai masaža za dvoje, za rezervacije od 8 vezanih noćenja (Kat. FA: kurs kuvanja umesto masaže).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.