Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa 4*

Položaj: direktno na dugoj peščanoj plaži Bang Tao, na severu Puketa. Nekoliko restorana nalaze se u neposrednoj blizini. Grad Puket, kao i Patong Beach sa mnogobrojnim restoranima, barovima, prodavnicama i mogućnostima za zabavu udaljeni su 35 minuta vožnje. Aerodrom Puket oko 20 km. Hotelski autobus koji vozi do grada Puket i Patonga uz doplatu.

Hotel: prijatan hotelski kompleks, sa prelepim panoramskim pogledom na more. Resort ima 2 restorana, 2 bazena u formi lagune sa odvojenim dečijim bazenima, pool bar, ležaljke i suncobrane na bazenu i u bašti, internet café, wellness centar sa saunom (uz doplatu). WLAN u celom resortu.

Ishrana: bogati švedski sto ili a-la-carte za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno meni za večeru u a-la-carte restoranu “The Beach Restaurant”. Kod rezervacije all inclusive uračunati su doručak, ručak i večera.Ostale uključene usluge videti u tabeli. Obavezna doplata za svečanu večeru 31.12.

Sobe: 239, Deluxe: 46m2, u bašti u 2-spratnim zgradama sa po 4 stambene jedinice. Sve sobe imaju kupatilo/wc, fen, bade mantil/sobne papuče, TV, telefon, WLAN, peglu (na zahtev), klimu, mini bar (na zahtev), sef i balkon ili terasu sa mogućnošću za sedenje.

Deluxe Side Sea View: 44m2, opremljene kao Deluxe, u 2-spratnim i 4-spratnim zgradama, sa bočnim pogledom na more.
Deluxe Ground Terrace: 42m2, opremljene kao Deluxe, u prizemlju, sa velikom terasom, strana ka bazenu.
Deluxe Seafacing View: 42m2, opremljene kao Deluxe, u 2-spratnim i 4-spratnim zgradama, strana ka moru, sa ograničenim pogledom na more.
Deluxe Family: 58m2, opremljene kao Deluxe, sa 2 odvojene sobe povezane vratima, sa ukupno 4 kreveta i jednim kupatilom.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, stoni tenis. Uz doplatu: bilijar, sportovi na vodi.

More inclusive: Za rezervacije od 28 vezanih noćenja: svake dve nedelje jedna Thai masaža i jednom nedeljno večera (bez pića), za dve odrasle osobe.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.