Duangjitt Resort and Spa 4*

Položaj: Kompleks se nalazi na oko 300 metara od poznate Patong plaže. Za samo nekoliko minuta hoda stiže se do centra Patonga. Od aerodroma Puket ima oko 45 minuta vožnje.

Opremljenost: 2- i 3-spratni hotelski objekti i bungalovi se nalaze u veoma prostranom baštenskom kompleksu, oazi na rubu Patonga. Vrt je pun egzotičnih biljki i palmi koje prave prijatnu hladovinu. Hotelski kompleks raspolaže sa Open Air recepcijom, lobi barom i Coffe Shop-om/restoranom. U ponudi su i veoma lep spa centar, 3 velika bazena, terasa za sunčanje i klub za decu. Na pool baru se možete okrepiti sa hladnim napicima i snakovima. Wireless internet priključak je u celom kompleksu uz doplatu na raspolaganju.

Sobe: 508.

Sve Superior sobe imaju tuš, WC, fen, telefon, sat. TV, sef, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj i balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen.

Deluxe sobe su znatno prostranije, imaju istu opremljenost i pogled na vrt.

Grand Deluxe sobe raspolažu dodatno sa kupatilom sa odvojenim tušem, ležaljkom i nalaze se bliže bazenu.

Deluxe bungalovi imaju 4 smeštajne jedinice po bungalovu, raspoređeni su po vrtu hotelskog kompleksa, veoma su prostrane i uređene su luksuzno i u kinesko-portugalskom kolonijalnom stilu.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola.

Extra: MEIER’S WELTREISEN gosti dobijaju 10% popusta na sve spa tertmane, seniori (od 60 godina) uživaju u gratis večeri po osobi i boravku.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.