Hilton Phuket Arcadia Resort and Spa 5*

Položaj: Samo jedna uska ulica odvaja ovaj resort od mora. Hotel se prostire u jednom velikom tropskom vrtu, iz kojeg možete da uživate u predivnim zalascima sunca.

 

Opremljenost: Hotelski kompleks sačinjen je od 5 krila koji su ovalno postavljeni. Za kulinarsku raznovrstnost zadužena su 4 restorana, Coffe Shop i 3 bara. Muzika uživo svira u lobi lounge-u. Jedan, od ukupno 3 bazena ima vodopade i tobogan. U ponudi su i bazen za decu, spa centar i sauna. Deca (4-12 godina) se u periodu od 9-17 časova mogu igrati u klubu (besplatan nadzor). Bejbisiter Vam je uz doplatu na raspolaganju.

 

Sobe: 685.

 

Deluxe sobe (oko 44 m²) imaju kupatilo, WC, fen, telefon, sef, klima uređaj, mini bar, sat. TV i balkon okrenut ka bašti.

 

Deluxe Meerblick sobe (oko 44 m²) imaju isti sadržaj i imaju divan pogled na more.

 

Deluxe Plus sobe (oko 44 m²) su u Andaman krilu, bliže su bazenu i plaži, i imaju TV LCD, može se rezervisati pogled more ili pogled bašta. U Lotus krilu nalaze se

 

Junior svitovi (oko 62 m²), koji nude veći balkon sa pogledom na more i dnevni boravak. Junior svitovi su pogodni za porodice.

 

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion sadrži dodatno večeru u formi menija ili švedskog stola.

 

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, tenis, skvoš, stoni tenis (reketi uz doplatu). Uz doplatu: Spa tretmani, masaže, ronjenje.

 

Extra: MEIER’S WELTREISEN gosti dobijaju 20% popusta na sve spa tertmane. Gosti Deluxe Plus sobe kao i Junior Suite dobijaju gratis večeru u „Sail“ restoranu za maks. 2 osobe (min. boravak 7 noći), ne važi za 31.12. i 01.01.)

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.