Holiday Inn Resort Phuket 4+*

Položaj: Hotel Inn Resort i „Busakorn Wing“ se nalaze u jednom vrtu natkrivenim palmama na nekoliko minuta hoda od Patong plaže. Na samo nekoliko metara nalazi se centar Patonga sa restoranima i mogućnostima za kupovinu i provod.

Opremljenost: Ovaj resort ima ukupno 265 soba i raspolaže sa Open Air lobijem, bazenom sa terasom za sunčanje i dečijim bazenom. Glavna zgrada svojim gostima nudi prodavnicu, 2 kluba za decu („Kid’s Club“ i „Club 12 Plus“) i bar sa povremenom muzikom uživo. Glavni restoran i još 2 restorana sa specijalitetima sa roštilja i iz italijanske kuhinje, zadovoljiće vaše kulinarske želje. „Busakorn Wing“ (5*) sa 140 soba, upotpunjuje ekskluzivnu celinu popularnog Holiday Inn Resort-a. Ovo krilo hotela ima zaseban lobi. „Busakorn Wing“ svojim gostima nudi bazen, igrađen u balinežanskom stilu, sa pool barom, fontanama, đakuzijem i dečijim bazenom zatim spa centar, čitaonicu i frizerski salon. U Busakorn restoranu serviraju se tajlandski i internacionalni specijaliteti. Gostima Busakorn Wing-a su sve pogodnosti Holiday Inn Resort-a na raspolaganju.

Sobe: 405.

Superior sobe (oko 34 m²) raspolažu sa tušem, WC-om, fenom, klimom, telefonom, sat. TV-om, sefom, aparatom za kafu/čaj, frižiderom i balkonom.

Busakorn sobe uređene su tajlandskom stilu, moderno i sa puno ukusa, i imaju privatni balkon sa pogledom na bazen. Veličine su od oko 42 m² i raspolažu sa tušem, odvojenim WC-om, pisaćim stolom, malim kutkom za sedenje, fenom, sat. TV-om, telefonom, klimom, frižiderom, aparatom za kafu/čaj, sefom i daskom za peglanje.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar. Uz doplatu:„Apsara Spa“ kompleks sa velikim izborom wellness i kozmetičkih tretmana, saunom, parnim kupatilom i masažama.

Extra: MEIER’S WELTREISEN gosti dobijaju 15% popusta na spa tretmane

Napomena: U sobama nije moguće postavljanje pomoćnog ležaja niti boravak 3 odrasle osobe.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.