Impiana Resort Patong 4+*

Položaj: Ovaj popularan hotel sa puno stalnih gostiju, proteže se duž Patong plaže. Za razliku od većine hotela na Patong plaži ovaj kompleks ne razdvaja ulica od plaže. Na samo par minuta hoda nalazi se centar sa mnogobrojnim prodavnicama, restoranima i barovima.

Opremljenost: Hotel ima ukupno 68 soba (bungalovi u nizu) koje se nalaze usred vrta u blizini plaže. Pod opremljenošću hotela spadaju otvoreni lobi sa kutkom za sedenje, “Sala Bua” restoran sa terasom na plaži i u kojemse serviraju kako tajlandski tako i internacionalni specijaliteti, italijanski restoran “The Bistro”, Beach bar i moderan restoran “3 Spices” sa pogledom na slikovitu rivu. Uveče nastupaju bendovi sa muzikom uživo. Veliki bazen sa odvojenim dečijim delom zaokružuje ponudu. Wireless internet priključak je u celom kompleksu besplatno dostupan.

Sobe: Superior sobe (oko29 m2) su prostrane i imaju kupatilo, WC, fen, klima ure.aj, mini bar, sat. TV, ventilator, sef, telefon, aparat za kafu/čaj i terasu sa mogućnošću za sedenje.

Superior Meerblick sobe (oko 29 m2) dodatno raspolažu sa delimično ograničenim pogledom na more.

Deluxe Meerblick sobe (oko 37 m2) su veće i nalaze se bliže plaži (delom ograničen pogled na more).

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola.

Uz doplatu: Na javnoj plaži su u ponudi razni sportovi na vodi (mimo hotelske ponude).

Extra: MEIERfS WELTREISEN gosti dobijaju 20% popusta na spa tretmane, kao i 10% popusta na obroke i pića (mini bar je isključen) u hotelu. Mladenci pri dolasku dobijaju cveće i voće, a pri minimalnom boravku od 7 noćenja još i besplatnu romantičnu večeru (piće nije uračunato).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.