Kata Palm Resort and Spa 3+*

Položaj: Do lepe peščane plaže ima oko 10 minuta hoda. U neposrednoj blizini se nalaze male prodavnice i mnogobrojni restorani i barovi.

 

Opremljenost: Ovaj lepo uređen resort ima vrt sa bujnom vegetacijom. Sačinjen je od više objekata sa ukupno 182 soba. U hotelski sadržaj uključeni su prijemna sala sa recepcijom, 2 bazena sa terasom za sunčanje, 2 bazena za decu i dečiji klub. Raspolaže sa 3 restorana i pool barom. U „Warintorn Spa“ centru se možete opustiti uz različite tretmane i tradicionalne masaže. Wireless internet priključak je u celom kompleksu besplatno na raspolaganju.

 

Sobe: Superior Poolblick sobe (oko 33 m²) uređene su u tradicionalnom tajlandskom stilu. Raspolažu sa tušem, WC-om, fenom, klimom, sefom, mini barom, aparatom za kafu/čaj, telefonom, sat. TV-om i balkonom sa pogledom na bazen.

 

Deluxe Poolblick sobe (oko 45 m²) su veće i dodatno imaju kadu sa odvojenim tušem.

 

Deluxe Poolaccess sobe, pri istom sadržaju, pružaju preko terase direktan pristup bazenu.

 

Ishrana: Američki doručak (švedski sto ili a la carte). Polupansion uključuje i večeru u formi menija.

 

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar. Uz doplatu: Spa tretmani, na javnoj plaži su u ponudi razni sportovi na vodi (mimo hotelske ponude).

 

Extra: MEIER’S WELTREISEN gosti dobijaju 10% popusta na sve spa tertmane i 10% popusta na obroke i pića. Mladence pri dolasku u sobu dobijaju cveće i voće.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.