Kata Thani Phuket Beach Resort 5*

Položaj: Direktno na lepoj Kata Noi plaži, na jugu ostrva. Udaljenost od centra Kata je oko 1,5 km a od Patonga oko 15 km. Autoboski prevoz do Patonga ili Puketa (uz doplatu).

 

Opremljenost: 479 soba podeljene su u dva hotelska dela: Thani Wing i Buri Wing (od plaže razdvojen samo slabo-prometnom ulicom). U prostranoj bašti se nalazi ukupno 6 bazena, od toga su 3 u Buri krilu, koje idealno za porodice. Sadržaj čine još i 6 restorana, 2 lounge-a, 3 pool bara, klub za decu sa igralištem, prodavnica suvenira, zlatara, knjižara i frizirski salon. Prostrani spa centar u blizini plaže zaokružuje ponudu.

                     

Sobe: Prijatno uređene Deluxe sobe (oko 40m²) u Buri Wing-u (4+*), opremljene su sa tušem/WC-om, fenom, telefonom, sat. TVom, klimom, mini barom, aparatom za kafu/čaj, sefom i balkonom.

 

Junior Suite sobe (45-50m²) pored iste opremljenosti, dodatno raspolažu sa kadom, kutkom za sedenje i delimičnim pogledomna more kroz vegetaciju. Znatno su prostranije i nalaze se u Thani Wing-u.

 

Junior Suiten Ocean Front (oko 50m²) nalaze se bliže plaži.

 

Grand Suite sobe (oko 75m²) su opremljene isto kao i Junior Suite sobe. Prostranije su i one se takođe nalaze u Thani Wing-u.

 

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje i ručak ili večeru u svim hotelskim restoranima („Dine Around“ koncept).

 

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, tenis (bez reflektora), stoni tenis, sauna, Putting-Green. Uz doplatu: Spa tretmani, tenis (sa reflektorima). Teren za golf je oko 25 km udaljen.

 

Extra: Pri minimalnom boravku od 7 noćenja dobijate 10% popusta na sve spa tertmane.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.