Merlin Beach Resort 5*

Položaj: veoma miran, na jednom privatnom zalivu, direktno na Tri-Trang plaža (stenovita podloga) i samo oko 300m do amaragdnog zaliva i oo 10 minuta autom do Patonga. Hotelski bus servis do sestrinskog hotela Patong Merlin više puta dnevno uključeno.

Opremljenost: hotel sa prijatnom, porodičnom atmosferom, ima ukupno 414 soba, sastoji se iz 4 hotelska dela, koji su okruženi velikim vrtom. U opremljenost ulaze 3 velika bazena sa đakuzijima, dečiji bazen, dečiji klub i Pool bar. U dalju opremljenost ulazi i Open- Air Lobby, 3 restorana (tajlandska, italijanska kuhinja kao i specijaliteti morskih plodova), Coffee Shop, Spa, kao i prodavnica suvenira. Wireless internet u objektu na raspolaganju uz doplatu.                                            

Sobe: Deluxe sobe su elegantne sa kupatilom, odvojeni tuš, WC, fen, telefon, Sat. TV (DW), klima, minibar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon sa pogledom na bazen.

Poolaccess sobe nalaze se sve u parteru i imaju direktan pristup bazenu. Raspolažu sa velikim krevetom za dvoje.

Ishrana: američki doručak, švedski sto.

Sport prema raspoloživosti: fitnes prostorija, stoni tenis. Uz doplatu: tenis, bilijar, spa tretmani. Napomena: kupanje prilikom oseke moguće samo uz ograničenja (preporučuju se cipele za kupanje)

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.