Metadee Resort Phuket 4*

Položaj: Nalazi se na zapadu Puketa, oko kilometar udaljeno od blago padajuće peščane plaže. U neposrednoj blizini se nalaze mnogobrojni restorani, barovi i razne mogućnosti za kupovinu. Vreme transfera od aerodroma Puket iznosi oko 60 minuta.

 

Opremljenost: Resort je uređen u modernom tajlandskom stilu i ima ukupno 77 soba i vila koje su raspoređene po prelepom tropskom vrtu. U sadržaj spadaju otvoreni lobi sa recepcijom i mogućnostima za sedenje, prostrani bazen sa integrisanim dečijim bazenom, terasom za sunčanje i pool barom, restoran sa integrisanim Coffe Shop-om u kojem se služe azijska i internacionalna jela, spa centar, internet kutak i bejbisiter servis (na upit, uz doplatu). Wireless internet priključak je u celom kompleksu besplatno na raspolaganju.

 

Sobe: Lepo uređene Deluxe – i Deluxe Poolaccess sobe (svaka oko 50 m²) nalaze se više 2-spratnih objekata i imaju kupatilo, odvojeni tuš, WC, fen, klima uređaj, sef, mini bar, telefon, sat. TV i aparat za kafu/čaj. Na gornjem spratu se nalaze Deluxe sobe sa balkonom i pogledom na bazen a u prizemlju su Deluxe Poolaccess sobe sa direktnim pristupom bazenu preko terase.

Pojedinačne Pool vile (oko 120 m²) se nalaze u jednom odvojenom delu resorta, u blizini recepcije. Znatno su veće, uz isti sadržaj imaju i privatan bazen na terasi i nude apsolutnu privatnost.

 

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola.

 

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar. Uz doplatu: Spa tretmani, na javnoj plaži su u ponudi razni sportovi na vodi (mimo hotelske ponude).

 

Napomena: Minimalan boravak od 5 noći u periodu od 21.12.-7.1.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.