Movenpick Resort and Spa Karon Beach Phuket 5*

Položaj: Hotel se nalazi u popularnom Karon zalivu i odvojen je samo ulicom od plaže. U neposrednoj blizini nalaze se mnogobrojni restorani i prodavnice. Vreme transfera od aerodroma iznosi oko 50 minuta, a do Patonga oko 15 minuta.

 

Opremljenost: Veoma održavan i prostran kompleks luksuzne klase ima 364 sobe i bungalove. Veliki i otvoreni lobi sa Coffe Shopom, smešten je u glavnu zgradu.U sadržaj spadaju i 3 bazena, fitnes centar, teniski tereni, škola ronjenja, spa centar, biblioteka, internet lounge, klub za decu (10-17 časova, uz doplatu), salon lepote i poslovni centar. Na usluzi su vam 2 restorana sa tajlandskom i internacionalnim specijalitetima, 3 bara i cafe. Wireless internet je u celom kompleksu uz doplatu dostupan.

 

Sobe: Garten Blick sobe (oko 36 m²) lepe i moderno uređene, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju kupatilo, WC, fen, klima uređaj, sat. TV, telefon, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj, internet priključak i balkon.

 

Meerblick sobe (oko 36 m²) su isto opremljene, nalaze se na višim spratovima zgrade i imaju pogled na more.

 

Movenpick Villas Karon Beach Phuket; Garten vile (oko 53 m²) su raspoređene po tropskom vrtu, prostranije su i raspolažu odvojenim spoljnim tušem i terasom.

 

Plunge Pool vile (oko 68 m²) su još veće i dodatno imaju mali bazen u bašti.

 

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje i večeru u formi menija ili švedskog stola.

 

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: fitnes centar, stoni tenis, aerobik u vodi, bilijar. Uz doplatu: Spa tretmani, masaže, na javnoj plaži su u ponudi razni sportovi na vodi (mimo hotelske ponude).

 

Napomena: Minimalan boravak od 7 noći u periodu od 25.12.-01.01.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.