Patong Beach Hotel 4*

Položaj: Hotel je centralno pozicioniran. Od Patong plaže razdvojen je samo ulicom sa puna dešavanja. Na samo nekoliko minuta udaljenosti nalaze se restorani, barovi, butici i prodavnice.

Opremljenost: Ovaj poznat i popularan, višespratni hotel sa 245 soba, čine tri krila: „Sunrise Wing“, „Sunset Wing“ i „Siam Wing“. Raspolaže sa Open Air recepcijom sa separejima i 2 prostrana bazena sa dečijim delom i whirpool-om (dnevno od 8.00 do 20:00h). U ponudi su malo dečije igralište, različiti restorani, spa centar i bar. Wireless internet priključak je u celom kompleksu dostupan uz doplatu. Za dobru večernju zabavu zadužena je jedna od najpopularnijih diskoteka u Patongu.

Sobe: Nove renovirane Superior sobe (oko 36m², Sunrise i Siam Wing) uređene su vrlo komforno. Imaju kupatilo, WC, fen, telefon, sat. TV, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon ili terasu sa pogledom na bazen ili baštu.

Deluxe sobe (oko 38m²) se nalaze u glavnoj zgradi (Sunset Wing) i okrenute su ka moru.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar. Uz doplatu: Spa tretmani, na javnoj plaži su u ponudi razni sportovi na vodi (mimo hotelske ponude).

Extra: MEIER’S WELTREISEN gosti dobijaju 10% popusta na obroke i pića u hotelu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.