Patong Merlin 4*

Položaj: Ovaj malo povučeni hotelski kompleks odvojen je samo ulicom od Patong plaže. Do centra Patonga stiže se za oko 10 minuta hoda. Hotelski autobuski servis ka gradu Puket je uključen.

Opremljenost: Hotel sa ukupno 448 soba, izgrađen je u tipičnom tajlandskom stilu i nalazi se u egzotičnom baštenskom kompleksu. Hotel raspolaže sa Open Air lobijem i loungeom. Hotel okružuje prostrani bazenski prostor koji mami sa 4 velika bazena, dva odvojena dečija bazena i dva whirpool-a. Restoran sa tajlandskim specijalitetim i još 2 restorana sa internacionalnom kuhinjom (jedan restoran sa pogledom na more) ugađaju svakom kulinarskom sladokuscu. U kompleksu se nalaze i frizerski salon, spa centar i mala ambulanta- Siriroj Phuket Hospitals (ne pripada hotelu). Više puta u toku nedelje muzika uživo je zadužena za večernju zabavu u hotelu. Za najmlađe goste tu je dečiji klub (uključeno). Wireless internet priključak je u celom kompleksu dostupan uz doplatu.

 

Sobe: Komforno uređene Superior sobe imaju kupatilo/tuš, WC, fen, telefon, sat. TV, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj i balkon.

Deluxe sobe (4+*) se nalaze u novoizgrađenom delu kompleksa. One su luksuznije opremlje i imaju TV LCD i kupatilo sa odvojenim tušem.

Deluxe Poolaccess sobe (4+*) se nalaze u prizemlju ovih novih objekata i imaju preko terase direktan prilaz bazenu.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, stoni tenis. Uz doplatu: Spa tretmani, snooker.

Extra: MEIER’S WELTREISEN gosti dobijaju 15% popusta na sve spa tretmane.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.