Millennium Hilton Bangkok 5*

Položaj: na centraloj lokaciji, direktno na reci Chao Praya sa prelepim pogledom na Bangkok. Do aerodroma oko 25km. Hoteliki brodski shuttle saobraća od privatnog pristaništa do Saphan Taksin Skytrain stanice i do novog tržnog centra Asiatique.

Hotel: luksuzan hotel, nudi moderni restoran “The Flow” sa terasom, sa koje se pruža veličanstven pogled na reku, “The Prime” restoran sa opuštenom atmosferom, u kojem možete uživati u ukusnim stekovima, plodovima mora, izvrsnim vinima, “Maya” sa tradicionalnim tajlandskim specijalitetima i luksuzni restoran “Yuan” sa modernom, kantonskom kuhinjom. Na raspolaganju su i 2 bara, od kojih je jedan “ThreeSixty Bar & Lounge” na 36.spratu, sa prelepim pogledom na grad. Na 4.spratu nalazi se infinity pool, terasa za sunčanje sa ležaljkama. Sve sobe imaju pogled na reku. WLAN.

Ishrana: kod rezervacije kategorija RC/WB/SU: bogati švedski sto za doručak u Club Lounge-u. Kod rezervacije kategorija RB/RBA: kod rezervacije doručka uračunat švedski sto za doručak.

Sobe: 533
Deluxe: 34m², moderne, kupatilo/wc, odvojeni tuš, fen, bade mantil/sobne papuče, TV, radio, telefon, WLAN uz doplatu, pegla, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, pogled na reku i grad.
Deluxe Plus: 40m², opremljene kao Deluxe sa CD/DVD player-om i iPod® Dockingstation.
Executive:34m², opremljenost i položaj kao Deluxe, dodatno sa đakuzijem i TV-om. Uračunate usluge Cluba: pristup u Hilton Executive lounge (6-21h, 31.sprat), u kojem se služi doručak, bezalkoholna pića tokom celog dana i kokteli uveče. (RCA)
Executive Suite: 67m², opremljenost i usluge Cluba kao kod Executive (bez đakuzija), veći, sa odvojenim dnevnim boravkom, DVDplayer- om, sa velikim panoramskim prozorom i prelepim pogledom na reku. (WBA)
Executive Plus Suite: 67m², opremljenost i usluge Cluba kao kod Executive Suita, sa đakuzijem i dodatnim toaletom. (SUA)

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar.

Beauty & Wellness: U wellness centru se možete u potpunosti prepustiti raznovrsnim kozmetičkim tretmanima (tretmani kose, noktiju, tela, lica) uz doplatu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.