Pullman Bangkok Hotel G 5*

Položaj: centralan, direktno na poznatom Silom Roadu sa mogućnostima zabave i šopinga. Skytrain stanica nalazi se na oko 5min hoda. Udaljenost od aerodroma oko 25km.

Hotel: pripada Accor grupi hotela, moderne arhitekture. Sastoji se od 3 restorana, 2 bara i ugodnog ambijenta svakog kutka. Bazen i Pollbar, WLAN u celom hotelu.

Ishrana: Kat.G Deluxe: za rezervisani doručak, bogat švedski sto uključen. Kat. Executive: doručak u Club Loungeu uključen.

Sobe: 469 G
Deluxe: 34m², moderno opremljene, prozor sa kog se pruža panorama. Kupatilo/WC, fen, bademantil, papuče, telefon, TV, Ipod Docking Station, WLAN, klima, minibar, aparat za čaj i kafu, sef.
Executive: oko 34m², u Thai stiu sa puno drvenih elemenata, opremljenost kao G Deluxe. Nalazi se na višim spratovima, dodatno Espreso mašina. Club usluge koje su uključene: ulaz u Executive Lounge, tu se vrši i Check in i Check out, svakodnevno doručak (6-10:30č), bezalkoholna pića, popodnevni čaj (15-17č) kokteli i užine (17-19č), kasni Check Out do 16č prema raspoloživosti.

Sport i fitnes: uključeno fitnes centar.

Beauty and Wellness: Ane Semonin Spa veliki izbor tretmana (uz doplatu).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.