Hoteli na Tenerifima

Iberostar Bouganville Playa 5*

Ovaj prelepi hotel udaljen je 250m od plaže i lociran je na šetalištu u mestu Costa Adeje-a i u blizini je najpopularnijeg mesta Playa de las Americas. U blizini se nalazi veliki broj prodavnica, restorana i barova. Hotel poseduje ukupno 481 sobu u okviru 11 spratova, veliki lobi u okviru recepcije i deo za odmor, 4 lifta, panoramski lift, restoran, a la carte restoran, bar, Internet kutak, butik I frizerski salon. Poseduje dva bazena i dečiji bazen, terasu za sunčanje, ležaljke i suncobrane, bar pored bazena.

Više informacija

Las Madrigueras 5*

Hotel je lociran direktno na golf terenu Las Americas i otvoren je 2002.godine. Izgrađen u kolonijalnom stilu, trospratna zgrada je savršeno uklopljena u ambijent i okružena zelenilom, terenima za golf I pogledom na Atlantski okean. Plaže i brojne prodavnice i barovi u okviru mesta Los Cristianos i Playa de las Americas su udaljeni oko 2km.

Više informacija

Paraiso del Sol 3*

Hotel se nalazi u mestu Playa de las Americas, u centralnom delu, od plaže Playa De Troya koja je udaljena 500m. Apartmanski kompleks sa recepcijom, restoranom, bazenom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Hotel posuduje 94 soba. Studio i apartmani, poseduju kupatilo, WC, kuhinju, TV, balkon ili terasu.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.