Uroa Bay Beach Resort 3+*

Lokacija: Direktno na jednoj od najlepših plaza na istočnoj obali Zanzibara. Hotel ima 400m privatnu plažu sa ležaljkama I suncobranima

Hotel ima 91 sobu, kao I recepciju, butik, glavni restoran, loundge bar sa krovom od palminih grana. U lepo uređenom tropskom vrtu postoji bazen, sa posebnim dečijim bazenom, I u glavnom bazenu je đakuzi. Na sunčanoj terasi su ležaljke, suncobrani I peškiri, bez doplate. Iz bazena postoji bar na plaži I otvoren riblji restoran sa terasom okrenutom ka plaži, gde se pruža predivan pogled na more.

Sobe: U bungalovima, u tipičnom stilu, sa baldahinima za komarce, tuš, fen (na zahtev), klimom, telefonom, SAT TV, mini barom (uz naknadu), dnevno se dobija 1 flaša vode, ventilator na plafonu, sef I terasa sa pogledom na baštu. Pogled na more soba: iste opremljenosti kao soba sa pogledom na baštu, ali su bliže moru, u drugom redu I imaju pogled na more. Sea front sobe: kao sobe sa pogledom na more, ali direktno pored mora. Family sobe: iste opremljenosti kao soba sa pogledom na baštu, ali sa dve spavaće sobe.

Ishrana: doručak, polupansion, pun pansion, all inclusive. Svi obroci su na bazi švedskog stola. Kasni doručak do 11h. Pre večere postoji aperitiv I predjelo.
Neograničena lokalna alkoholna I bezalkoholna pica, poput piva, vina, bezalkoholnih pica, kafa, čaj (10-23h)

Wellness: uz naknadu: masaže I tretmani u spa salonu.

Sportske aktivnosti uključene: 1 teniski teren, teren za mini-fudbal, odbojku na plaži I stoni tenis.

Dodatno: Kitesurfing škola I ronjenje u blizini, kod lokalnih provajdera. WIFI bez naknade

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.