Mediteran - TRAVEL BOUTIQUE

Mediteran

 

Dobrodošli na mesto gde vaše letovanje može biti skrojeno
baš po vašoj meri i na vaš način!

Pred vama su sve opcije: odaberite svoj savršen trenutak i svoj savršen kutak za letovanje, izaberite konkretan hotel i željenu dužinu boravka na odmoru. Nama je istinski važno da vaš odmor bude perfektan i da se kući vratite punih baterija i spremni za nove pobede. Upravo zato ukoliko niste sigurni šta je to što želite, sa velikim zadovoljstvom ćemo vam pružiti podršku u procesu izbora letovanja koje će zadovoljiti sve vaše kriterijume za savršen odmor!


Grčka

Grcka

Jedna poseta ovoj zemlji je svakako nedovoljna da se sa njom upoznate i jako je teško dati pravu preporuku odakle krenuti sa istraživanjem Grčke. Malo je zemalja sa tako bogatom i značajnom istorijom za čovečanstvo, a takodje, malo je i onih koju se mogu pohvaliti sa preko 3000 ostrva. Bilo da se odlučite da upoznavanje sa Grčkom započnete u Atini, na Kritu, Rodosu, Santoriniju ili za naš narod važnom Krfu, sigurni smo da ćete uvek poželeti da se vratite i da pored fascinantnih mesta, iznova uživate u ukusima grčke kuhinje i zvucima grčke muzike.

Preporučujemo …

 


Italija

Sardinija

Italija je zemlja mode, istorije i dobre kuhinje. Od ostrva se izdvajaju dva po svemu posebna ostrva: Sicilija i Sardinija. Tri mora zapljuskuju obale Sicilije i svako je drugačije boje. Bogata istorija i miks kultura, začinjeni prirodnim lepotama su glavna obeležja ovog ostrva. Kada je u pitanju Sardinija, ova sve popularnija destinacija nudi opcije za svačiji ukus: tirkizno more, plaže svih oblika i veličina, šume, zapanjujuće poglede na more, istorijska bogatstva i neprevaziđenu italijansku hranu. Bilo da se odličite da letovanje provedete na Siciliji ili Sardiniji, sigurno je da ćete to leto pamtiti dugo po lepim iskustvima i poželećete da se ponovo vratite u Italiju.

Preporučujemo …

 


Španija

ibica

Kraljevina Španija je mediteranska zemlja gde multikulturalna istorija i tradicija stvara poseban veseo duh u ljudima i njihovu vitalnost prenosi na ulice, u restorane, koride… Akorde tužne gitare i temperamentnog flamenka ćete čuti na svakom koraku. To je zemlja velikih junaka i umetnika koji su ostavili neizbrisiv trag u evropskoj kulturi. Ibica je ostrvo između neba i mora, ostrvo predivnih plaža, ludog noćnog života, ostrvo na kojem vreme ne postoji. Kanarska ostrva, od kojih je Tenerife najveće, nalaze se u Atlantskom okeanu, nedaleko od marokanske obale, tako da blizina afričkog kontinenta čini klimu blagom, sa temperaturama koje se retko spuštaju ispod 20 stepeni Celzijusovih, tokom cele godine. Kao jedna od najlepših zemalja Evrope i centralna destinacija kada je u pitanju letovanje, Španija privlači veliki broj posetilaca iz svih delova sveta!

Preporučujemo …

 

Prelistajte aktuelni katalog i detaljnije istražite hotele na Mediteranu.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti