Osvežite znanje stranog jezika pre putovanja - TRAVEL BOUTIQUE

Osvežite znanje stranog jezika pre putovanja

05.04.2016

berlitzŽivimo u vremenu kada smo sa svetom povezani više nego ikada. Na vrlo jednostavne načine možemo da komuniciramo sa ljudima iz bilo kog dela zemaljske kugle, a putovanja u daleke krajeve su pristupačnija i jednostavnija nego ikada pre.
Da bi naša komunikacija sa svetom i otkrivanje novih zemalja tekli što lakše i lepše, pre svega je potrebno poznavanje stranih jezika. Jezici su u današnjem globalnom svetu jedna od najvažnijih veština i alat koji vam može prilično olakšati boravak na raznim meridijanima širom planete!
Vođeni time da znanje stranog jezika predstavlja neprocenjivo bogatstvo, turistička agencija Travel Boutique se ujedinila sa vodećom školom stranih jezika Berlitz u ideji da vas obraduju pogodnostima za brze kurseve stranih jezika: dvoje po ceni jednog, 20 časova za 140€!
Travel Boutique je agencija specijlizovana za kreiranje putovanja po meri putnika, baš kao što je i škola jezika Berlitz poznata po brzim i efikasnim kursevima skrojenim baš po potrebama učenika.
Berlitz je najstariji centar za strane jezike u svetu i prva škola u Srbiji osnovana je još 1914.godine u Beogradu. Sa jedinstvenom metodom Berlitz obuka jezika vam garantuje brzo usavršavanje konverzacije i veština potrebnih za uspešnu komunikaciju.
Ukoliko želite da iskoriste ovu specijalnu pogodnost, javite nam se za preuzimanje vaučera naoffice@travelboutique.rs ili putem telefona: +381 11 344 00 44.
Za više informacija o kursevima, možete kontaktirati školu Berlitz.