PUNTA CANA Majestic Mirage 5*

Lokacija: Majestic Mirage se nalazi u Punta Cani, na najpoznatijoj plaži Bavaro. Internacionalni aerodrom je udaljen oko 28 km.


Majestic Mirage

Hotel: Doživite magične momente u Majestic Mirage hotelu! Dopustite sebi da se potpuno razmazite i uživajte u luksuzu – to je moto ovog hotela, na prelepoj plaži. Ovaj rizort sa 5* namenjen je kako porodicama sa decom, tako i parovima, te ima poseban deo hotela namenjen samo odraslima.
Ono što je karakteristično za ovaj rizort jeste svakako broj bazena koji poseduje: ima ukupno 12 bazena, sa ležaljkama i suncobranima, od kojih je 8 samo za odrasle. Ima 4 swim-up barova, kao i 5 đakuzija.


Majestic Mirage plaza

Sobe: 510
One Bedroom Suite Outdoor Jacuzzi: oko 93 m², sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom (1 king size ili 2 queen size kreveta). Nalazi se na 2, 3 ili 4. spratu, sa pogledom na bazen. Kupatilo, fen, klima uređaj, sef, nespresso mašina, pegla i daska za peglanje, namešteni balkon, đakuzi napolju.


Soba

Sky View Suite Rooftop Outdoor Jacuzzi: oko 93 m², sa odvojenom spavaćom sobom (1 king size krevet). Nalazi se na 4.spratu , a sama soba ima 2 sprata. Donji, na kome se nalazi spavaća soba i kupatilo i gornji gde se nalazi terasa sa đakuzijem. Fen,  klima uređaj, sef, nespresso mašina, pegla i daska za peglanje.


Pogled iz sobe

Ishrana: All-inclusive
Ima ukupno 6 a-la-carte restorana, kao i 2 restorana na bazi švedskog stola, te gosti imaju priliku da probaju jela najrazličitijih kuhinja. Neki od najposećenij restorana su: Kabuki (japanski restoran), L’essence (namenjen za sve starije od 12 godina; neophodna je rezervacija), kao i La Rinascita (italijanski restoran, otvoren za doručak i ručak samo za goste koji su članovi Mirage kluba, tj. koji odsedaju u delu hotela koji je namenjen samo za odrasle).


Majestic Mirage restoran

Deca: Hotel poseduje klub za decu, kao i igralište na otvorenom.

Sport: Uračunato: teretana, golf teren.

SPA & Wellness: Hotel poseduje i SPA centar, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu).


Spa


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Majestic Mirage Punta Cana 5*

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

2.215 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.