Austrija

Banje u Austriji su banje sa dugom tradicijom. Mnoge od njih su povezane sa skijaškim regijama što čini idealne preduslove za opuštajući zimski wellness odmor. Banje su bogate svežim termalnim vodama, pozitivno deluju na celokupni metabolizam i smatraju se istinskim izvorom mladosti.

Izdvajamo iz pounde

Falkensteiner Club Funimation Katschberg 4*

Hotel: Komforan i prijatan porodični hotel smešten je u impresivnom alpskom krajoliku na planini Kačberg u Koruškoj, na 1.600 metara nadmorske visine. U ponudi ima veliki izbor sportskih i rekreativnih sadržaja.

Sobe: 185
Dvokrevetna soba: moderno uređena sa tušem /WC, fenom, radiom, telefonom, TV, sefom i balkonom ili terasom, (oko 19m2).
Porodična soba klasik: za maksimalno dve odrasle osobe i dva deteta do 14 godina sa dvokrevetnom sobom i odvojenom dečijom sobom sa krevetom na sprat, balkon, (oko 27m2).
Porodična soba deluxe: za maksimalno dve odrasle osobe i tri deteta do 14 godina na 2 sprata sa dnevno/spavaćom prostorijom sa kaučem za spavanje, dvokrevetnom sobom i sobom sa pojedinačna dva kreveta na galeriji, balkon, (oko 40m2).
Porodični apartman „Superior“: za maksimalno dve odrasle osobe i dva deteta do 14 godina s dnevnim boravkom, dvokrevetnom sobom, nišom za spavanje sa krevetom na sprat, balkon, (oko 38m2).
Jednokrevetna soba: sa balkonom ili terasom (oko 19m2).

Sport, zabava i wellness: Za decu uzrasta od 3 do 12 godina obezbeđeni su zabavni program i profesionalna usluga čuvanja dece.
Uključeno: „Ackuapura-Spa“ sa oko 1.200 m² zatvorenog i otvorenog bazena, saunom (od 18 godina) sa aromatičnim parnim kupatilom, Tauern blok saunom, biljnom kinom saunom, kanalom za hladnu vodu, panoramskom sobom za relaksaciju, fitnes, stoni tenis, aerobik. Uz doplatu: oko 800 kvadratnih metara velika farma lepote sa solarijumom, masaže, kozmetika.

Obližnji Ski centar Kačberg-Ajnek (Katschberg-Aineck) nudi 70 km staza i moderne ski liftove za decu i odrasle. 

Cena jednog polupansiona po osobi:

od 86 €

* Ukoliko želite da Vam kreiramo ponudu za period koji Vama odgovara pošaljite nam upit na office@travelboutique.rs


 

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia 4*

Hotel: se nalazi u centru Trepolaha, na nekoliko koraka od žičare Milenijum Ekspres. Veliki spa centar se može pohvaliti zatvorenim i otvorenim bazenom.

Sobe: 160
Dvokrevetna soba: elegantno uređena sa kadom ili tušem /WC, fenom, telefonom, TV, sefom i balkonom sa pogledom na selo, (oko 32m2).
Deluxe dvokrevetna soba: opremljena kao i dvokrevetna soba sa pogledom na planine, (oko 32m2).
Junior Suit: opremljena kao Deluxe dvokrevetna soba, za maksimalno tri odrasle osobe i dva deteta do 14 godina sa pogledom na selo, (oko 47m2).

Sport, zabava i wellness: Uključeno: „Acquapura SPA“ sa oko 2.400 m² zatvorenog i otvorenog bazena, saunom (od 18 godina), fitnes, meditacija, aerobik. Uz doplatu: kozmetički tretmani, masaže, solarijum.

Smešteni u skijaškoj regiji Nasfeld, gosti mogu koristiti ostavu za ski opremu i direktan pristup ski stazama. Ski pasovi se takođe prodaju u hotelu, a ski oprema se može iznajmiti pored hotela.

Cena jednog polupansiona po osobi:

od 99 €

* Ukoliko želite da Vam kreiramo ponudu za period koji Vama odgovara pošaljite nam upit na office@travelboutique.rs


 

Hotel AQUA DOME-Tirol Therme Längenfeld 4*

Hotel: Spektakularna arhitektura hotela Aqua Dome usklađena je sa prirodnim okruženjem. Ovaj izvanredni, luksuzni hotel sa 4 zvezdice nudi prostrane i elegantne sobe, jedini termalni izvor u zapadnoj Austriji i predivan pogled na Ectalske Alpe.

Sobe: 200
Dvokrevetna soba: moderno uređena sa tušem /WC, fenom, radiom, telefonom, TV, sefom i balkonom ili terasom, (oko 35m2).
Junior Suit „Freiraum“: opremljena kao dvokrevetna soba sa kupatilom, odvojenim WC-om, delimično otvorenim kaminom (oko 60m2).

Sport, zabava i wellness: Uključeno: oko 12 zatvorenih i otvorenih bazena sa temperaturom od 34°C do 36°C, 10 sauna (od 15 godina) i parnih kupatila, ledena pećina, slana soba, fitnes i dnevni program aktivnosti. Uz doplatu: kozmetički tretmani, masaže, solarijum.

Cena jednog polupansiona po osobi:

od 208 €

* Ukoliko želite da Vam kreiramo ponudu za period koji Vama odgovara pošaljite nam upit na office@travelboutique.rs


 

Kempinski Hotel Das Tirol 5*

Hotel:  smešten je u Johbergu, na lokaciji koju okružuju živopisni Tirolski Alpi. Nalazi se na svega 7 km južno od Kicbila.

Sobe: 156
Dvokrevetna soba „Superior“: luksuzno i prostrano uređena sa kupatilom i tušem, odvojenim WC-om , fenom, TV, sefom, minibarom, klima uređaj i balkonom, (oko 36m2).
Deluxe dvokrevetna soba: opremljena kao „Superior“ sa pogledom na planine, za dve odrasle osobe i jedno dete do 3 godine, (oko 36m2).

Porodični apartman: opremljena kao „Superior“ sa dnevnim boravkom. (oko 88m2).

Sport, zabava i wellness: Uključeno: zatvoreni i otvoreni bazeni, bazen sa slanom vodom, sauna (od 15 godina) i parno kupatilo, sobe za odmor sa vodenim krevetima, fitnes sa kardio opremom. Uz doplatu: kozmetički tretmani, masaže, privatni spa centri.

Tokom zime gosti mogu uživati u direktnom pristupu ski stazama, dok leti imaju direktan pristup čitavoj mreži staza za planinarenje dužoj od 200 km.

Cena jednog polupansiona po osobi:

od 164 €

* Ukoliko želite da Vam kreiramo ponudu za period koji Vama odgovara pošaljite nam upit na office@travelboutique.rs

 

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.