Banje u Madjarskoj – Terme Madjarska: ponuda| Travel Boutique

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Mađarska

Madjarska ima dugu istoriju turizma. Budimpešta kao glavni grad, kao i termalne banje u Madjarskoj, postale su jedna od najpopularnijih turističkih atrakcija centralne Evrope tokom devetesetih godina. Madjarska zauzima veliki deo Panonske nizije. Graniči se sa severom Srbije te je s toga jako privlačna našim turistima kao vikend destinacija i zemlja u koju rado idu na opuštanje u mnogobrojne terme. Pored banja, Madjarska je poznata i po drugim turističkim atrakcijama kao što su lečilišta, kulturni spomenici, odlična mesta za odmor i rekreaciju.

Budimpešta je idealan primer kako na svom mini wellness odmoru možete uživati u znamenitostima Budima i Pešte, probati čuvene mađarske specijalitete i poslastice, ali i aktivno uživati u sadržajima wellnessa i akva parka u bilo koje doba godine. Budapest Resort je luksuzni klimatizovani hotelski kompleks sa jednim od najvedih zatvorenih vodenih parkova u Evropi. Od Beograda je udaljen 379 km.

 


Na teritoriji Budimpešte ima čak 123 termalnih izvora. Ti izvori daju 70 miliona litara tople i mlake vode bogate raznim mineralima. Ovu vodu u prvom redu koriste termalne banje, ali se koriste i u flaširanom obliku, a mogu se piti i iz česme. U većini termalnih banja u Budimpešti nalaze se bogati sadržaji za uživanje i opuštanje.

Svi aranžmani za banje u Madjarskoj iz naše ponude su individualni. Ne zavise od broja prijavljenih putnika i aktuelni su tokom cele godine. Izaberite banju u Madjarskoj po svojoj meri i uživajte u wellness uslugama, bazenima, kardio treninzima, aerobiku, finskim saunama, infra saunama, osvežavajućim masažama, detox masažama, limfnim masažama, anticelulit masažama, masažama stopala, tajlandskim masažama, masažama medom, ralaksacionim masažama, tretmanima lica….

 

Izdvajamo iz pounde

SEGEDIN – Hotel Forras 4*

Ovaj luksuzni hotel, okružen zelenilom smešten je na obali reke Tise. Od centra Segedina je udaljen 2 km. Hotel Forras je u potpunosti klimatizovan i raspolaže sa 196 soba, od toga 162 prostrane dvokrevetne sobe sa mogućnošću pomoćnih kreveta, od kojih se oko dvadesetak mogu povezati u porodične sobe, a 5 soba je namenjeno za goste sa invaliditetom. Gostima je na raspolaganju i 28 apartmana i 6 luksuznih apartmana koji pružaju izvanredan doživljaj, od kojih su neki opremljeni sa djakuzijem i/ili sa kaminom. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, TV, telefon, sef, minibar, balkon. Gostima su na raspolaganju restoran, bar, kao i kuglana, bilijar, igraonica i kozmetički salon. Sa „Aquapolis“ – wellness centrom i bazenima je povezan toplim hodnikom.

BUDIMPEŠTA – Ramada Aquaworld Hotel 4*

Ramada Aquaworld  Hotel je otvoren je 2008. godine i nalazi se u severnom delu Budimpešte u blizini auto puta MO. 

Ukupan broj soba: 261 (223 sobe, 28 junior suita, 8 apartmana, 2 predsednička apratmana) koje se nalaze u glavnoj zgradi i 48 dvosobnih i trosobnih apartmana koji se nalaze u apartmanskoj zgradi, koja je hodnikom povezana sa glavnom zgradom. Hotel ima otvoreni parking, garažu, restoran, pub sa velikom terasom, lobby kafe bar, kafe bar na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba besplatan transfer od hotela do centra Budimpešte, trga Heroja. Hotel je prilagođen kako mladima, tako i porodicama sa decom. Za najmlađe goste tu je pažljivo osmišljen mini klub u kome su deca stalno pod nadzorom odraslih. 

Centar za zabavu je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade, i ima salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparati sa igricama, zabavnu prostoriju za decu. 

Beauty centar nudi različite tretmane i beauty programe kao i usluge moderno opremljenog frizerskog salona.

Fitness centar je veoma prostran i opremljen najsavremenijim spravama za vežbanje. Za ljubitelje grupnog vežbanja svakodnevno se organizuju treninzi pod vođstvom  kvalifikovanih i obučenih trenera koji garantuju dobru atmosferu i zdrav trening. Jedan od najvećih zatvorenih vodenih tematskih parkova u Evropi, nudi nezaboravnu zabavu posetiocima svih uzrasta tokom čitave godine. 

Aqua park je prekriven kupolom prečnika 72 m, a ova monumentalna replika Angkor hrama okružena mostovima, kulama i bazenima već na prvi pogled oduzima dah. Jedinstveni kompleks ima 17 bazena, a unutrašnji bazen povezan je sa zagrejanim spoljašnjim bazenom. Kompleks ima  i bazen sa talasima, kao i bazen za surfovanje i veliki broj tobogana.  U sastavu aqua parka postoji i Svet Sauna uređen u orijentalnom stilu i dizajniran tako da pruža maksimalnu relaksaciju. Gostima su na raspolaganju tepidarijum, finska sauna, infra sauna, bio sauna, kristal ili ruska sauna. Hidroterapija u Kneipovoj stazi bazirana je na nežnim impulsima koje proizvodi topla i hladna voda i koji veoma povoljno utiču na metabolizam i poboljšanje cirkulacije. 

Wellness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni  bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju stručnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže, kao što su klasične, tajlandske i watsu masaže, takođe tu je i stomatološka ordinacija. 

Opis smeštaja u glavnoj zgradi:  Standard soba (25-29 kvadrata, mogućnost spojenih soba-family room) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen

 TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Dvokrevetna soba može biti opremljena sa pomoćnim ležajem za jedno dete do 7 godina.  

Junior suite (43 kvadrata) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Junior suite može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba. 

Suite (54 kvadrata) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Suite može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba. 

Predsednički suite (76 kvadrata) ima: dnevnu i spavaću sobu, francuski ležaj kupatilo (kada i tuš), dva toaleta, dva balkona sa pogledom na Budim, aparat za kafu i čaj, bademantil, fen, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Predsednički suite nema mogućnost pomoćnog ležaja. 

Opis smeštaja u apartmanskoj zgradi:  Apartman sa 2 prostorije (50-56 kvadrata) ima: jednu odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Apartman sa dve sobe prima minimum 2 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba. 

Apartman sa 3 prostorije (90-95 kvadrata) ima : dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Apartman sa tri sobe prima minimum 4 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba. 

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti