Terme Slovenija – Banje u Sloveniji: ponuda | Travel Boutique

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Slovenija

terme slovenija

Pogledaj aktuelne cenovnike za Terme Olimiaovde.

Pogledaj aktuelne cenovnike za Terme Laškoovde.

Pogledaj aktuelne cenovnike za Rimske Terme ovde.


Terme u Sloveniji pružaju fantastičan odmor osobama svih starosnih dobi, nudeći veliki izbor prekrasnih krajolika, znamenitosti i aktivnosti unutar svoje relativno male teritorije. Zbog mnogobrojnih privlačnih mogućnosti za odmor, slovenačke terme su poslednjih godina postale sve popularnija wellness & spa destinacija. Ideja da se turizam fokusira na terme urodila je plodom, tako da u Sloveniji možete pronaći ogroman broj ponuda za banje, spa i wellness centre.

Razvoj i afirmaciju banja u Sloveniji omogućilo je bogatstvo netaknutih prirodnih lepota. U slovenačkim banjama je razvijena najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i novi programi za očuvanje zdravlja i sprečavanje bolesti. Terme Slovenija nude svojim posetiocima toliko sadržaja da je prosto nezamislivo da nekome u njima može biti dosadno.

U slovenačkim banjama možete da provedete prijatan porodični odmor, da učinite nešto za sebe, za svoje telo i dušu, da poboljšate fizičko i psihičko stanje. U savremeno opremljenim termama u Sloveniji možete da plivate, trčite, šetate, vežbate na različitim spravama i terenima, bavite se sportom, da se kuglate, jašete, skijate, vozite bicikl i da istovremeno naučite zdravo da živite.

Izdvajamo iz pounde

Hotel Sotelia 4* superior | TERME OLIMIA

Opušteno, osvežavajuce i harmonicno u srcu prirode. Vaš odmor na sasvim drugaciji nacin. Wellness hotel Sotelia je neobican hotel, kakav necete naci u bližoj i daljoj okolini. Njegova posebnost je uska povezanost sa prirodom. Njegov položaj, njegova razgibana struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine kreiraju osecaj uskladene povezanosti sa prirodom iz okoline.

Više informacija

Hotel Breza 4* | TERME OLIMIA

Hotel Breza je idealan za porodičan i opuštajući boravak u Sloveniji. U sklopu hotela je Zdravstveni centar Olimia koji nudi širok spektar tradicionalnih programa kako biste poboljšali kvalitet svog zdravlja. U hotelu se još nalaze i glavni restoran sa 240 mesta za sedenje, koktel bar, frizerski salon, tv studio, prodavnica suvenira, teretana. Hotel je povezan podzemnim prolazom sa Wellness centrom Termalija, Wellnes centrom Orhidelija, Hotelom Sotelia i Aprthotelom Rosa.

Više informacija

Hotel Welness park Laško 4* | TERME LAŠKO

Hotel Wellness park Laško smešten uz samu reku Savinju. Ovaj novi „wellness“ hotel odlikuje najsavremeniji SPA centar u ovom delu Evrope. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada, WC), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, internet priključak i sef. Hotel ima bar, a u restoranu se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje. U wellness centru hotela Wellness Park Laško susrešćete se sa jedinstvenom ponudom programa. Najnoviji rituali inspirisani tradicionalnom negom orjentalne kulture bazirani su na holističkoj koncepciji medicine dalekog istoka.

Više informacija

Hotel Rimski Dvor 4* | RIMSKE TERME

Hotel se nalazi u slovenačkim Rimskim Termama, između hotela Sofijin dvor 4* i Zdraviliški dvor 4*. Terme Laško su udaljene oko 9 kilometara. Ovaj hotel terasastog oblika ima 68 dvokrevtenih soba i apartmana. Poseduje recepciju, restoran, Amalija wellness centar, Varinia svet sauna, bazenski kompleks, fitness centar. Standardne sobe imaju klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo. Suita: malo veća dvokrevetna soba (razlika u kvadraturi). Suita sa whirlpoolom – u sobi se nalazi whirlpool.

Više informacija

Hotel Sofijin Dvor 4* | RIMSKE TERME

Hotel se nalazi  na uzvišenju, u netaknutoj prirodi, okružen termalnim izvorima i pešačkim stazama koje podstišu aktivan odmor i relaksaciju. Same Terme su u dolini reke Savinje u blizini mesta Rimske Toplice. Hotel ima 43 smeštajne jedinice: jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmane; recepciju, restoran, a la carte restoran, terasu, bar, spa i wellness centar. Standardne sobe imaju klima uređaj, TV, radio, telefon, mini bar, sef, internet, kupatilo, fen. Neke sobe imaju balkon ili terasu.

Više informacija

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti