Slovenija

TERME ČATEŽ


TERME OLIMIA


TERME LAŠKO


RIMSKE TERME


Terme u Sloveniji pružaju fantastičan odmor osobama svih starosnih dobi, nudeći veliki izbor prekrasnih krajolika, znamenitosti i aktivnosti unutar svoje relativno male teritorije. Zbog mnogobrojnih privlačnih mogućnosti za odmor, slovenačke terme su poslednjih godina postale sve popularnija wellness & spa destinacija. Ideja da se turizam fokusira na terme urodila je plodom, tako da u Sloveniji možete pronaći ogroman broj ponuda za banje, spa i wellness centre.

Razvoj i afirmaciju banja u Sloveniji omogućilo je bogatstvo netaknutih prirodnih lepota. U slovenačkim banjama je razvijena najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i novi programi za očuvanje zdravlja i sprečavanje bolesti. Terme Slovenija nude svojim posetiocima toliko sadržaja da je prosto nezamislivo da nekome u njima može biti dosadno.

U slovenačkim banjama možete da provedete prijatan porodični odmor, da učinite nešto za sebe, za svoje telo i dušu, da poboljšate fizičko i psihičko stanje. U savremeno opremljenim termama u Sloveniji možete da plivate, trčite, šetate, vežbate na različitim spravama i terenima, bavite se sportom, da se kuglate, jašete, skijate, vozite bicikl i da istovremeno naučite zdravo da živite.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.