Dolenjske Toplice Slovenija | Agencija Travel Boutique

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Dolenjske Toplice

Stanovnici su ovu dolinu nazvali „dolina toplica“, a to potvrđuje darežljivo bogatstvo prirode i blaga predalpska klima. Tri izvora termalne vode u Dolenjske Toplice privlače već vekovima posetioce a termalna voda izoakratoterma s temperaturom od 36°C, bogata je kalcijumom, magnezijumom i hidrokarbonatom. Veoma je lekovita u lečenju reumatskih bolesti i sportskih povreda. Wellness centar Balnea je šarolik mozaik promišljene ponude za opuštanje tela i duha zasnovan na tradiciji koja se prepliće s najsavremenijim uslugama. Zdravstveni i termalni centar se razlikuje od drugih po svojoj dugoj tradiciji i karakterističnom pristupu koji nudi svakom posetiocu. Dolenjske Toplice imaju bogatu ponudu sportskih sadržaja kao i veliki broj izleta: obilazak reke Krke, Novog Mesta, dvorca Otocec…

Hotel Balnea 4* superior

Hotel Balnea Superior nalazi se u predivnom okruženju Dolenjskih Toplica i nudi odlične usluge wellness-a i udobne, prozračne sobe.

Dekor i nameštaj prostranih i luksuznih soba su od prirodnih materijala, a kamin i klavir u baru doprinose opuštajućoj atmosferi.

Moderni Panorama fitnes studio na poslednjem spratu, savremeno opremljene sale za seminare i dečja igraonica zaokružuju ponudu hotela. Balnea Superior povezan je sa Balnea Wellness Centrom zastakljenim hodnikom.

Okolina Dolenjske Toplice pruža mnogobrojne mogućnosti za pešačenje, šetnju i izlete. Ima puno biciklističkih i pešačkih staza, reka Krka vam nudi pecanje i vožnje čamcem, a obližnji Kocevski Rog je jedno od najbogatijih lovišta u Sloveniji.

Hotel Kristal 4*

Tri unutrašnja bazena s termalnom vodom. Povezanost s Centrom za medicinsku rehabilitaciju. Tradicija odličnosti od 1776. godine!

Udobne sobe, opremljene s kablovskom TV, imaju wc, tuš ili kadu, fen za kosu, radio sa budilnikom, telefon s direktnom spoljnim linijom i mini bar. Zbog blizine Centra za medicinsku rehabilitaciju, hotel Kristal u Dolenjskim Toplicama  je posebno prikladan za sve, koji dolaze na zdravstvene programe.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti