Mariborsko Pohorje Slovenija | Agencija Travel Boutique

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Mariborsko Pohorje

Na glavnom grebenu Pohorskih planina nalazi se nekoliko atraktivnih turističkih centara, koji nude mnogobrojne aktvinosti kako leti tako i zimi. Jedan od tih centara je Mariborsko Pohorje. Iako je broj turista koji u toku godine poseti ovaj turstički centar veliki, Mariborsko Pohorje je očuvalo svoju pridrodnu lepotu. Skijaši svih uzrasta i nivoa skijaškog umeća vole Mariborsko Pohorje, jer ovde postoji  41,5 km skijaških staza. Osim u skijanju ovde možete uživati i u jahanju, vožnji bicikla i nordijskom skijanju, a možete se i opustiti u nekim od brojnih welness centara.


MARIBORSKO POHORJE Hotel Habakuk 5*

Nalazi se na nadmorskoj visini od 325 – 1374 m. Od grada Maribora je udaljeno 5 km. Mariborsko pohorje sa naseljima Radvanje i Razvanje u svom podnožju predstavlja razvijeno turističko i sportsko – rekreativno središte. Termalna voda dolazi iz dubine od 800 – 900 metara sa temperaturom od 69°C i bogata je jodom i fluorom. Kupanje u termalnoj vodi posebno se preporučuje kod oboljenja zglobova i tetiva, mišića, bolesti krvnih žila i ginekoloških problema. Novi Wellness i spa centri otkriće vam skrivenu lepotu i opuštajuće trenutke uz kozmetičke tretmane poznatih marki za negu lica i tela.

Ovaj luksuzno opremljen hotel, smešten je u podnožju planine na desetak minuta vožnje do centra Maribora. Raspolaže sa 127 soba, 4 suita i 9 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada, WC), telefon, SAT TV, radio, mini bar, sef i priključak za internet. Hotel ima 3 restorana i 2 bara, a u svom sastavu ima i savremeno opremljen Wellness-SPA centar. Ljubiteljima aktivnog odmora namenjena su igrališta za squash kao i fitness sala.

Wellness spa centar hotela Habakuk nudi široku paletu usluga koje su namenjene telesnoj, psihičkoj i duhovnoj relaksaciji. Na raspolaganju su unutrašnji i spoljašnji bazeni, whirpooli sa termalnom vodom, klasična finska sauna, tursko kupatilo i solarijum. Opustite se uz masaže tela i lica, aroma terapije i razne kupke u termalnoj vodi.

MARIBORSKO POHORJE Hotel Belevue 4*

Nov i prijatan hotel, idealno lociran odmah pored staze u Mariborskom pohorju. Hotel se nalazi uz samu ski stazu. Pored receopcije sa uređenim lobijem, restoranom sa otvorenim kaminom hotel ima još i bar, SPA i wellness centar – aroma sauna, tursko kupatilo, finsku saunu, ledenu pećinu, tunel iznenađenja – 63 tuša sa različitim temperaturama vode, tropski tuš, brojne masaže, kozmetičke tretmane i teretanu.

Hotel ima 42 dvokrevetne sobe, 4 apartmana za 6-8 osoba , 4 apartmana za 4-6 osoba. Sve sobe imaju kupatilo, telefon, kablovsku TV, mini bar, sef, internet. Svi apartmani od standardne opreme imaju kupatilo, telefon, kablovsku TV, mini bar, sef i internet. Apartmani za 6-8 osoba, površine 95 m2, imaju dve spavaće sobe sa pomoćnim ležajem, dva kupatila, dnevnu sobu sa kompletno opremljenom kuhinjom. Apartmani za 4-6 osoba, površine 71 m2, imaju spavaću sobu sa pomoćnim ležajem, 2 kupatila, dnevnu sobu sa kompletno opremljenom kuhinjom.

Usluga može biti noćenje sa doručkom, polupansion, ili pun pansion u zavisnosti od rezervacije. Obroci se služe po principu švedskog stola ili kao izbor više jela iz menija.

Bogat wellnes i spa program i blizina staze čine ovaj hotel odličnim izborom za sve skijaše ali goste željne relaksacije i odmora.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti