Moravske Toplice Slovenija | Agencija Travel Boutique

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Moravske Toplice

Moravske Toplice su pravi slovenački biser. Ko je ikada posetio Prekmurje, poznato po reci Muri, panonskoj ravnici i brežuljcima obližnjeg Goričkog, dobro zna da je ova pokrajina na severoistoku Slovenije nešto posebno. Ne samo što je Prekmurje u svojoj bogatoj istoriji bilo izloženo mnogim političkim i kulturnim uticajima, već je zbog toga uobličilo sasvim svoj, vrlo prepoznatljiv identitet. Prekmurje ima nešto što je teško opisati rečima. Ovde se radost prepliće sa snoviđenjem, razigranost sa smirenošću, savremenost je usko povezana sa prirodom… To možete da osetite u Murskoj Soboti koja, kao središte Prekmurja, živi savremeni gradski puls, iako ovdašnji stanovnici ne zaboravljaju da je njihovo najveće bogatstvo zemlja i njeni obilni darovi. Nemoguće je odoleti kada vredne ruke domaćina postave raskošnu trpezu – domaći hleb i vino, bograč, pogače i ukusna gibanica. Neki kažu da je svet kraj reke Mure mističan, skoro egzotičan… Takođe kažu da je Mura takva reka da se prvo ide njoj, a posle je uvek nosite sa sobom. A kao što važi za sve mistične stvari, važi i za pokrajinu pod obroncima Goričkog: neke njene tajne razotkrivaju se samo onima koji im se posvećuju s ljubavlju, hrabrošću i poštovanjem. Posvetite im se i vi. Verujte, bićete oduševljeni!

Hotel Livada Prestige 5*

Ovaj prestižni hotel smešten u srcu Moravskih Toplica, okružen prostranim ravnicama Prekmurja privlačnim za ljubitelje golfa, očarava svoje goste luksuznim, elegantnim smeštajem. Prvi je i jedini hotel sa pet zvezdica u Evropi koji nudi potpuno opuštanje u «crnoj» lekovitoj termalno-mineralnoj vodi, u komforu Vaše hotelske sobe.

Hotel Ajda 4*

Oni koji se odluče za boravak u hotelu Ajda u Moravskim Toplicama mogu da uživaju svakodnevno menjajući bazene za plivanje, jer gosti ovog hotela mogu da plivaju bez ikakvih ograničenja u hotelskom bazenu koji je povezan sa bazenima drugih hotela i kompleksom bazena Terme 3000. 

Hotel Termal

U Hotelu Termal u Moravskim Toplicama možete da iskusite lekovito dejstvo crne termalne vode karakterističnog blatnog izgleda, slanog ukusa i lakog uljanog mirisa, koja poboljšava cirkulaciju, smanjuje nervnu tenziju i uopšte blagotvorno deluje na telo. U Terapijskom centru Termalijum (Thermalium) gosti mogu da neguju zdravlje i vitalnost najsavremenijim terapijskim programima. 

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti