Otočec Slovenija | Agencija Travel Boutique Beograd

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Otočec

Otočec je poznat po romantičnom zamku koji se nalazi na ostrvcu usred reke Krke. Jedinstveni restoran zamka sa vrhunskom kulinarskom ponudom i kolekcijom najboljih slovenačkih vina te obližnji Restoran Tango očaravaju i najzahtevnijeg gosta. Na Otočcu, koji ima pored izuzetnog prirodnog položaja i bogatu prateću ponudu, uživaju i igrači golfa i drugi sportski entuzijasti.

Hotel Grad 4*

Hotel Grad na Otočcu se nalazi na malom ostrvu, okruženom rekom Krka. On je renoviran i nudi savršen ambijent za venčanja, zabave i poslovne sastanke.

Castle je nedavno renoviran, ali je zadržao gotske i renesansne elemente. Tako je njegova atmosfera prošlih vremena, kombinovana s luksuzom i udobnošću današnjice, jedinstvena. Romantična večera, koju poslužuje osoblje u srednjevekovnoj odeći, je samo jedan od nezaboravnih događaja u kojima ćete učestvovati.

Zidine zamka datiraju još iz 1252, a Otočec se nalazi u živopisnoj, zelenoj regiji Dolenjska, koja je poznata po rekama, dolinama, šumama i vinogradima. Na samo pedalj je mesta od grada Novo Mesto.

Hotel Šport 4*

Smešten u Otočecu, u slovenačkoj Dolenjskoj regiji, hotel Sport nudi klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonom. U ponudi ima restoran i besplatno korišćenje obližnjeg teniskog i spa centra.

Sve sobe u hotelu Sport opremljene su besplatnim bežičnim internetom, satelitskom televizijom, telefonom i mini-barom. Sve imaju prostrana kupatila sa fenom za kosu.

Hotelski restoran Otočec nudi lokalne specijalitete i obimnu vinsku kartu. U restoranu Castle, gosti mogu da uživaju u romantičnoj večeri koju služi osoblje u srednjovekovnoj odeći. Susedni restoran Tango organizuje plesne večeri i zabavu.

Hotel Sport nudi besplatno korišćenje saune i bazena u obližnjem teniskom centru.

Sport je na 7 km od Novog Mesta i organizuje izlete do obližnjih vinogradarskih koliba, u kojima se proizvodi najbolje vino Cviček i domaća hrana.

Banja Šmarješke Toplice sa termalnom lekovitom vodom se takođe nalazi u neposrednoj blizini hotela.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti