Šmarješke Toplice Slovenija | Agencija Travel Boutique

KUBA 5* SPECIJAL 〈 Klikni ovde za više informacija 〉

Šmarješke Toplice

Usred šuma i travnjaka, u zaklonu zelenih brežuljaka Dolenjske leži odgovor na čovekovu žudnju za zdravljem i opuštanjem u prirodi. Terme Šmarješke Toplice su savremeno slovenačko termalno lečilište, poznato po vrhunskim uslugama lečenja i odabranoj ponudi najsavremenijih usluga medico wellnessa.

U Šmarješkim Toplicama i njihovoj okolini je obilje mogućnosti za sportske i rekreativne delatnosti. Pored prostranog parka lečilišta, kroz koji vodi botanički put na raspolaganju su brojna šetališta za pešake, staze za šetače i bicikliste, golf teren na Otočcu sa 18 rupa, udaljeno samo 4 km, sportski park sa četiri teniska terena, sa terenima za fudbal, košarku i odbojku na plaži, igralište za mini golf, teren za boćanje i prostor za piknike.

Hotel Vitarium 4* superior

Okružen uređenim parkom, hotel Vitarium Terme Šmarješke Toplice predstavlja izvanredno, moderno zdravstveno i wellness odmaralište sa 4 zvezdice. Poseduje veliki spa centar sa nizom tretmana za poboljšanje zdravlja. Nudi i besplatan bežični internet.

Moderne i elegantne sobe u hotelu Vitarium opremljene su svetlim drvenim nameštajem i uređene u pastelnim nijansama. Klimatizovane su i imaju flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sef.

Vrhunski wellness centar Vitarium jedan je od najvećih u Sloveniji. U ponudi ima veliki izbor sauna i masaža, a specijalizovan je za regenerativne i kozmetičke programe.

Veliki park koji okružuje spa odmaralište Terme Šmarješke Toplice idealan je za duge šetnje i ostale sportove u prirodi. Na raspolaganju su nekoliko zatvorenih i otvorenih bazena, kao i teniski tereni.

Srednjovekovni zamak Otočec, smešten kraj reke Krke, udaljen je samo 6 km. Do Novog Mesta može se stići za 20 minuta vožnje. Privatni parking u okviru objekta je besplatan.

Hotel Šmarjeta 4*

Hotel Šmarjeta je okružen velikim parkom i nudi prostrane, klimatizovane sobe sa minibarom. Kompleks ima 5 termalnih bazena i wellness centar Vitarium Spa&Clinique.

U restoranu možete dobiti doručak na bazi švedskog stola sa organskim sastojcima, kao i jela mediteranske kuhinje ili vegeterijanska i jela od ribe. Somelije restorana vam može preporučiti nešto od širokog izbora slovenačkih vina.

Hotel Terme Smarjeske Toplice okružuju brojne staze i lokalni putevi koji su dobri za biciklističke izlete. Postoji 9 staza za nordijsko hodanje.

Sportski park ima 4 teniska terena, terene za fudbal, košarku, odbojku na plaži i mini golf i kuglanu.

Besplatan pristup bežičnom internetu vam je dostupan u svim zajedničkim prostorijama kompleksa.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti